Любимите ни ТВ образи са забавни, ярки и просто обожаваме

...
Любимите ни ТВ образи са забавни, ярки и просто обожаваме
Коментари Харесай

ТВ героите, които бихме мразили в истинския живот – Кари Брадшоу, Рос от “Приятели” и още!

Любимите ни ТВ облици са занимателни, ярки и просто обожаваме да ги виждаме на екран. В същинския живот обаче, доста от тях биха били... ами, просто досадни. Ето кои паметни телевизионни персонажи в действителност имат много кофти темперамент:

Кари Брадшоу от “Сексът и градът ”

Бляскави празненства, апартамент в Ню Йорк и купища дизайнерски облекла – на повърхността, Кари Брадшоу наподобява като момичето, което всички желаеме да бъдем, а романсът и с Тузаря се е запечатал като един от най-култовите в телевизионната история. Реално видяно обаче, връзката им е искрено дисфункционална. Основен източник на спор в " Сексът и градът ” е фактът, че при всяко недоразумение сред двамата, Кари премълчава недоволството си и избухва след това... което е меко казано детско. 

Виж още: Само по секси долни дрехи: 16+ фотото на Биляниш, което изпоти мрежата

Рос от “Приятели ”

Мнозина от нас симпатизират на Рос и отдадената му обич към Рейчъл, по която си пада още от гимназията. Суровата действителност обаче е, че да ухажваш момиче, което години наред те е пренебрегнало, си е симптом на много ниско самочувствие... Да не приказваме за обстоятелството, че в същинския живот бихме определили човек като Рос просто като “лепка ”!

via GIPHY

Джес от “Кое е това момиче ”

Главната от героиня от ситкома “Кое е това момиче? ” – Джес, бързо се трансформира в фаворитка на феновете със своите неловки смешки и изразителен жанр на обличане. В действителния живот обаче, свръхенергичният ѝ темперамент би ни изтощил за броени минути: в сериала, тя е видът човек, който бъбри въодушевено даже рано заран... което разбираемо нервира другите персонажи!

Майли от “Хана Монтана ”

Малко са тези от нас, които като деца не са мечтали да бъдат като паметната героиня на Disney Channel, Хана Монтана. Надали обаче сме се чудили какво е да познаваш някого като нея – човек, който постоянно, но постоянно, желае да е център на вниманието. Сега като се замислим, май е добре, че приятелите ни не са суперзвезди...

Виж още: Тежка разлъка за Ваня Джаферович - потиснатост, сълзи и мемоари от предишното след... щастливо събитие

Емили от “Емили в Париж ”

Ситкомът “Емили в Париж ” е неустоимо прелестен за гледане: основната героиня обикаля Франция, влюбва се в красивия си комшия и преследва мечтаната кариера. Колкото и да симпатизираме на Лили Колинс (която влиза в основната роля) обаче, би трябвало да признаем, че персонажът ѝ е много скучен. Основна тематика в сериала е фактът, че Емили счита нейния, американски, метод на живот за по-добър от френския... с което си навлича много проблеми!

Изображение: https://www.instagram.com/sexandthecity2022/, https://www.instagram.com/_schwim_/ 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР