Любимите на всички деца Макс и Мориц отбелязват 200 представления

...
Любимите на всички деца Макс и Мориц отбелязват 200 представления
Коментари Харесай

`Макс и Мориц` - цели 200 пъти лудории на сцената на театър `Възраждане`

Любимите на всички деца Макс и Мориц означават 200 представления на сцената на спектакъл " Възраждане ". Юбилейните спектакли са на 3-ти Февруари от 11:00ч. и от 12:30ч.

Историята за Макс и Мориц съставлява занимателните и безбройни пакости на двамата „ хулигани ” Макс и Мориц в стихове. Самата пиеса се стреми колкото се може по близко да се приближи до истинският текст, като самата тя е написана в стихове. Представлението с радостен комизъм и карикатурна визия пък припомня на рисунките на Вилхем Буш от книжката.

Допълнени и увеличени пакостите припомнят за времето, когато децата играеха на вън, а не пред компютрите. Комично и занимателно представлението бързо превзема публиката благодарение на разнообразни театрални техники и резултати и оставя желанието в дребните фенове да излязат и да се майтапят и забавляват, както в миналото техните родители.

Естествено оставя и поука, че може да си своеволен, само че всичко би трябвало да си има мярка, а с мярката би трябвало доста да се внимава. „ Тежко томува, който жалко се майтапи! ".

Режисьор и художник е Христо Ботев, музиката е на Развигор Попов, хореография и костюми - Анатоли Лазаров. С присъединяване на: Боян Младенов, Йордан Ръсин, Жана Рашева, Георги Златарев

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР