Любими детски герои ще оживеят във фоайето на Община Благоевград

...
Любими детски герои ще оживеят във фоайето на Община Благоевград
Коментари Харесай

С топло мляко, чай и бисквити настъпва „Часът на приказния разказвач“

Любими детски герои ще оживеят във фоайето на Община Благоевград за шеста порена година. Една от най-атрактивните предколедни начинания „ Часът на приказния повествовател “ и тази година ще радва децата в града, оповестиха от общината.

Първата приказна вечер ще бъде на 10 декември (понеделник), като самата самодейност ще продължи до 14 декември, в това число. Традиционно в ролята на повествовател ще влезе и кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов, който особено е подбрал забавна и поучителна история за децата на Благоевград. Освен това артисти от Куклен спектакъл –Благоевград ще пресъздадат историята на „ Пепеляшка “, държавна такса „ Енчо Халачев “ ще пренесат децата в приказния свят на „ Снежанка и седемте джуджета “, а артистите от държавна такса „ Никола Вапцаров “ ще пренесат малчуганите в „ Нощта преди Коледа “.

Всяка вечер малчуганите ще получават чай, топло мляко и бисквити, до момента в който слушат приказните истории в особено самостоятелен ъгъл във фоайето на Община Благоевград. И тази година Дядо Коледа ще дойде в Община Благоевград, с цел да раздаде дарове на малчуганите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР