Любимецът от киното и родния театър Юлиан Вергов не изневери

...
Любимецът от киното и родния театър Юлиан Вергов не изневери
Коментари Харесай

Юлиан Вергов откровено: Жената е като колата. В казармата се нагледах на такива свинщини, че нямам думи

Любимецът от киното и родния спектакъл Юлиан Вергов не изневери на директния си жанр и приказва искрено за персоналния си живот. Той дефинира дамите като доста благи същества, без които животът е просто неосъществим. „ Ако полагаш повече грижи за тях, както към колата, те ще се отблагодарят “, счита известният артист.

Той обаче е срещу това дадена връзка да става публично притежание и тематика за разискване и съобщи, че ненавижда да гледа по какъв начин някой осребрява връзката си в общественото пространство.

„ Казармата е изцяло изгубено време. Единственото хубаво, което ми остана е, че от този момент нямам никакви проблеми с ранното ставане. Обаче в армията се нагледах на такива свинщини “, спомня си артистът пред Нова телевизия. След уволнението си Вергов учи за инженер в МЕИ, само че в един миг взема решение, че тази работа не е за него.

„ Понякога взимам решенията си със сърцето, а не с разсъдъка си “, признава артистът. Насочването му към театъра и киното е образец тъкмо за това. Той се замислил къде се е чувствал най-добре и му изникнал загатна за времето, прекарано като театрален служащ в Младежкия спектакъл през ученическите години.

На този спомен изискуем актьорската кариера на надарения Вергов.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР