Любимецът на публиката в Като две капки вода - Фики

...
Любимецът на публиката в Като две капки вода - Фики
Коментари Харесай

Фалшива новина за Фики забремени наедрялата Гюлджен

Любимецът на публиката в " Като две капки вода " - Фики Стораро, изрично отхвърли информацията, че чака второ дете. „ Много бих желал да ми се случи такова благополучие, тъй като доста обичам децата. Но към този момент не ме е споходило “, разгласи артистът в изявление пред Нова телевизия.

Той е уверен, че към този момент единственият му наследник, кръстен на татко му, също ще стане артист. Малкият Тони, който се роди през 2018 година, даже крадял микрофоните на известния си баща в желанието си да се изявява в музиката.

В момента артистът ме посвещава цялото си свободно време, което по никакъв начин не е малко, тъй като няма никакви участия. „ Надявам се рецесията скоро да отмине и да мога освен да пея, само че и да се прегръщам с хората “, сподели още Фики.

Засега обаче той изчаква с имунизацията, още повече че изкара вируса дружно с татко си предходната година. Слухове за бременността на жена му Гюлджан се появяват от време на време през годините. Последният бе преди месец поради фотоси на дребния Тони с майка му, на които тя крие наедрялото си тяло, напомня HotNews.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР