Любимата поза издава характера на мъжа, смятат психолозите, които направиха

...
Любимата поза издава характера на мъжа, смятат психолозите, които направиха
Коментари Харесай

Любимата му поза показва неговия характера

Любимата поза издава характера на мъжа, считат психолозите, които направиха къс психически разбор на мъжкия пол съгласно половите му желания. Характерът на мъжа може да се разкодира освен по метода на обличане и обичаната храна, само че и по желанията му в спалнята.

Любимата поза на мъжете водачи е мисионерската, защото тази позиция оставя мощния пол да господства над дамата. Такива мъже са безапелационни в решенията си и много пазят фамилното гнездо.

Потайните мъже харесват да са от горната страна, само че дамата да лежи по стомах. Това е знак, че сътрудникът ви е преобладаваща персона, която не разкрива до дъно всичките си карти написа trafficnews.bg.

Страстен мъж с дълбоки усеща, само че заобикаля прочувствената непосредственост с половинката.

Самовлюбените видове мъже обичат да вършат секс пред огледалото, тъй че да виждат не партньорката си, а себе си. Такива мъже избират дамите по външния им тип, само че самите те избират комплиментите да са за тях, а не за нежната им половинка.

Позата " ездачка " е симптом за мил темперамент, който оставя половинката си да се усеща по-силната в двойката. Това са мъже, които постоянно изпускат юздите на своите партньорки, само че все пак са подготвени на всички за дамата, която обичат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР