Лятото вече е в разгара си в британския град Борнмът,

...
Лятото вече е в разгара си в британския град Борнмът,
Коментари Харесай

Снимка на седмицата: Край вълните

Лятото към този момент е в разгара си в английския град Борнмът, където през вчерашния ден, в най-топлия ден на Острова от началото на годината, хиляди избраха да създадат първи, същински летен плаж.

Голямото скупчване на хора пречи на спазването на превантивните ограничения на държавното управление, по тази причина обстановката се следи от полицията, изпратени са и спомагателни екипи, написа Fox. Поставени са също специфични табели, които да известяват жителите, че капацитът на плажа е напълнен.

Междувременно управляващите не престават да се борят с една друга, по-опасна вълна  – тази на COVID-19. По-рано тази седмица английският министър председател Борис Джонсън разгласи, че от 4 юли ще бъдат анулирани още рестрикции – пъбовете и заведенията за хранене още веднъж ще отворят порти, а наложителната обществена отдалеченост към този момент ще бъде не два, а един метър.

На този декор статистиката за Англия става все по-тревожна – инфектираните са над 300 хиляди, от които повече от 43 хиляди са умряли.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР