Лятото свършва, но това в никакъв случай не е повод

...
Лятото свършва, но това в никакъв случай не е повод
Коментари Харесай

EDNA ОБИЧА: Жилетката е новото палто

Лятото свършва, само че това никога не е мотив за неприятно въодушевление! Есента идва със своите красиви багри, с цел да ни подсети да се обичаме повече. А септември слага началото на времето за сантиментални следобеди, дълги обятия и пътешестване назад към себе си.

Не скърбете, до момента в който прибирате обичаните си летни рокли. Всеки сезон ви дава опция да изразите себе си посредством смели фешън опити.

Тази есен да вземем за пример ви съветваме да наблегнете на комфорта, само че без да вършиме компромис със стила си. Жилетката е съвършеният избор за изменчивото време на открито - тя е топла и мека, а и постоянно можем да я мушнем в дамската си чанта, когато слънчевите лъчи ни изненадат!

В този ред на мисли през днешния ден ви предлагаме шест специфични находки от Fashion Days, с които да посрещнете есента в дрешника си.

Добрите вести не свършват дотук - можете да поръчате някои от тях с огромно понижение!
 EDNA ОБ(Л)ИЧА: Жилетката е новото палто (поръчай през днешния ден с НАМАЛЕНИЕ)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Жилетката е новото палто (поръчай през днешния ден с НАМАЛЕНИЕ)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Жилетката е новото палто (поръчай през днешния ден с НАМАЛЕНИЕ)  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Жилетката е новото палто (поръчай през днешния ден с НАМАЛЕНИЕ)
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР