Лятото обичайно е прекрасен сезон, изпълнен с вълнуващи събития, като

...
Лятото обичайно е прекрасен сезон, изпълнен с вълнуващи събития, като
Коментари Харесай

Как да направим елегантна прическа на кок, подходяща за всяко събитие, само за 10 минути в домашни условия

Лятото всекидневно е прелестен сезон, изпълнен с вълнуващи събития, като балове, сватби, кръщенета, събирания на випуска. Всяка дама желае да наподобява зашеметяващо на сходни празненства, само че изключително в случай че сте поканени на повече от две в един месец, то визитата при коафьор за всяко събитие, би било едно не малко финансово перо.
Предлагаме ви концепция за необикновено красива прическа на кок, която може да приготвите сами у дома с малко упражнение и безусловно за няколко минути.
 Ботокс за коса: Kисело мляко, яйце, ленено масло – естествено и същинско Ботокс за коса: Kисело мляко, яйце, ленено масло – естествено и същинско
Косата става по-гъста, по-плътна, по-обемна. И общият тип става по-скъп и по-елегантен. Домашният ботокс за коса се прави на два ет...
Необходими са ви:
Няколко тънки ластичета, гребен и спрей фиксатор (лак)
Косата се разделя на три с ластици и всеки разграничен кичур се навива с въртеливи придвижвания към тила ви, във видеото тук, може да видите какъв брой елементарно и бързо ще извършите извънредно красива елегантна прическа, която е подобаваща за всеки мотив.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР