Лятото ни дава страхотната възможност да преоткрием родните кътчета, до

...
Лятото ни дава страхотната възможност да преоткрием родните кътчета, до
Коментари Харесай

4 идеи за лятна ваканция в планината

Лятото ни дава страхотната опция да преоткрием родните кътчета, до които можем да отскочим единствено за един уикенд! И въпреки високите температури да ни носят мисли за пясък, солена вода и коктейли на плажа, българските също оферират страхотни благоприятни условия да си починем и да се разхладим. Ето 4 дестинации, където можете да се впуснете в планински преходи или пък се поглезите със СПА прекарване:

Троянския Балкан
 Газпром Go Home и #ГАZwithme - трендовете през август 5 авг 2022 | Газпром Go Home и #ГАZwithme – трендовете през август. Два митинга извършиха пространството в така наречен Триьгълник...
Регионът към град Троян предлага безкрайни благоприятни условия за отдих или за вълнуващо – можете да изкачвате върхове, да вземем за пример Купена или Амбарица (известна още като връх Левски). Те разкриват спиращи дъха гледки, а преходите са подобаващи и за не толкоз опитни планинари. Ако пък сте в въодушевление за цялостен релакс с аспект към Стара планина, можете да посетите селата Шипково и Чифлик, където има кокетни къщи в остарял жанр с басейни, цялостни с минерална вода, детски кътове и заведения за хранене, в които нормално притежателите подготвят обичайни за района гозби. Някои къщи за посетители оферират даже конна езда или пък планинско колоездене.

Има и още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР