Лятото е в разгара си и някои зодии ще успеят

...
Лятото е в разгара си и някои зодии ще успеят
Коментари Харесай

Кои зодии ще забогатеят през юли

Лятото е в разгара си и някои зодии ще съумеят освен да си починат добре, само че и да усилят материалното си положение. Ето кои са те:

Стрелец

Стрелците може да получат ненадейно предложение , обвързвано с преподаване, учене, попечителство. Трябва да одобряват, тъй като с изключение на разцвет, това ще донесе и нужните контакти. Важно е обаче това да бъде в интерес на обществото и да не опонира на полезностите на Стрелеца, тогава триумфът ще бъде оптимален.

Дева

Девата ще получи през юли обезпечена облага от дългогодишните си вложения. Всичко, което е дадено на Девата, ще пристигна през юли, даже и с дребен непредвиден бонус . Но представителите на знака надали ще съумеят да усетят усета на богатия и свободен живот, защото от дълго време са възнамерявали къде да похарчат тези пари. Част от тях ще отидат за нови вложения, а друга част за нареждане на къщата и решение на остарели проблеми.

Везни

Везните могат да получат положително предложение за инвестиция в недвижими парцели - покупка, продажба, отдаване чартърен. По-добре е да се съгласят с тези оферти, даже в случай че наподобява, че в този момент не е моментът. Те ще им донесат облага и то в кратковременен проект. За да вземат вярното решение, Везните би трябвало да се вслушат в себе си, тъй като препоръките на околните им единствено ще объркат.

Козирог

Козирозите също могат доста да подобрят положението си през юли. Те ще имат нови оферти за работа, планове за вложения. Трябва деликатно да проучат всяко едно от тях, претегляйки всички опасности. Не би трябвало обаче да преследват лесни пари, а да разчитат на облаги в бъдеще. Основното нещо през този месец е да не пропуснат най-важната и съдбоносна оферта, тъй като ще изисква внимание към детайла и разбор. Козирогът обаче има тези качества в обилие.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР