Лятото е точно зад ъгъла, а с него идва цяла

...
Лятото е точно зад ъгъла, а с него идва цяла
Коментари Харесай

Новите филми и сериали, които да очакваме през юни

Лятото е тъкмо зад ъгъла, а с него идва цяла чисто нова сбирка филми и сериали. Слънчевото време от ден на ден подготвя към разходки на открито, уютните кино вечери вкъщи обаче си остават един изкушаващ метод да приключим уместно деня. Днес си сверяваме часовника с филмовите оферти и сериалите този юни, които дават обещание да не ни бъде скучно.

" Елвис "
 От първа линия на морето до фургон на полето 1 юни 2022 | Сагата в преразпределянето на украинските бежанци от морето прерасна в напрежение и всеобщо неодобрение....
В ера, в която емблематичните житейски истории на митове от музикалната промишленост като Фреди Меркюри, Елтън Джон, Арета Франклин и Джони Кеш оживяват в ленти, беше единствено въпрос на време самият крал на рокендрола Елвис Пресли да се снабди със личен биографичен филм на огромния екран. Австралийският режисьор Баз Лурман, който стои зад продукции като „ Ромео + Жулиета “, „ Мулен Руж” и „ Великият Гетсби “, се заема с нелеката задача да ни покаже филм за музикалната звезда оттатък клишето. Нямаме самообладание да забележим Том Ханкс в ролята на мениджъра на Пресли полковник Том Паркър, както и Остин Бътлър, който ще влезе в кожата на! Премиерата е на 24 юни.



Има още..
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР