Лято е, ваканция, няма да коментирам разголени мъже, заяви лидерът

...
Лято е, ваканция, няма да коментирам разголени мъже, заяви лидерът
Коментари Харесай

Нинова: Няма да коментирам разголени мъже, Борисов не може да понесе загубата на вота

Лято е, почивка, няма да разясня разголени мъже, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка фотосите на президента Румен Радев необут и по потник в резиденция Бояна и на голия до кръста министър председател Бойко Борисов след тенис. 

Нинова обаче разяснява думите на министър-председателя, че ГЕРБ е изгубил президентските избори, тъй като не желали да ги завоюват.
Мисля, че това, което сподели Борисов, не е правилно. Това му беше първата огромна загуба и не може да я преживее, и търси по тоя метод опрощение. Но да приемем неговата теза. С това изречение съгласно мен си нанася такова проваляне, каквото никой не може да му нанесе, нито съпротива, нито негови, никой, сподели Нинова по Нова тв. 

акво казваш на партията си, като водач, на деятелите, на структурите, на Цветанов? Много забавно Цветанов знаел ли е, че играе за загуба. Какво им казваш? „ Аз ви използвах, вие работихте на вятъра. Цял месец въртяхте акция, пари, обиколки, само че аз някъде подмолно бях решил да изгубя. “ Когато един водач каже нещо такова на партията си, съгласно мен стопира да е водач. Аз съм ръководител. За нищо на света не бих направила такова нещо с партията си. На второ място – с хората, които същински харесват ГЕРБ и гласоподават за тях. Какво им казваш? „ Употребихте ви гласа, агитирахме ви, само че подмолно си направихме сметките да не спечелим. “ На народа си какво казваш? „ Загубих съзнателно избори, с цел да хвърля страната в предварителни избори, в политическа рецесия през зимата, с цел да си погъделичкам егото. “ Употребил си и народа си. Дал си какъв брой милиона за тия избори, вместо да ги дадеш на учителите?, разяснява още Нинова. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР