Лято е, топло е, дрехите все повече ни пречат и

...
Лято е, топло е, дрехите все повече ни пречат и
Коментари Харесай

Лятото не търпи дрехи и задръжки! Известните българки, които провокират от плажа

Лято е, топло е, облеклата от ден на ден ни пречат и мъчно се задържат по тялото. Говорим за плажове и басейни, несъмнено. 

Емоциите по бански постоянно подготвят към занимания, само че и към провокации. А кой приказва по-добре езика на провокациите от известните българки? Представяме ви някои кадри-съкровища от родните и гръцки плажове, с които още повече ще ви се приходи на море.

Виж още: Цветелина Янева е повече от шармантна на нова фотография, приготвя изненада

Николета Лозанова

Плеймейтката и обичаният ѝ, Ники Михайлов, са в първокласен хотел наоколо до Атина. Снимките от почивката ѝ са все в този дух. Впечатление прави, че към този момент все избира бански в черно - без значение дали са половинки или цялостен. 

Виж още: Азис отвърна на Тони Стораро: За малко да се разплача! Певецът призна - легенда е

Камелия

О, Камелия го прави всяко лято! Пуска по някоя фотография по бански или по забрадка и всички оставаме без думи. Този път фрагментът не е от басейн, само че всички останали условия са спазени - тя е секси и събира десетки мнения в тази посока.

Виж още: Плащано ли е на Деси Слава да споделя, че е с ковид? Ето и истината!

Светлана Гущерова

Въпреки че не си проличава, от story-тата на плеймейтката излиза наяве, че ситуацията е на къща край морето. Въпреки че фотографията попада в нашата ранглиста, е редно да споменем, че доста от почитателите на Гущерова са уверени, че тя е бременна и по този метод просто крие коремчето си.

Виж още: И Светлана Гущерова стана бизнесдама, продава домашни облекла по 200 лева!

Андреа

Няма по какъв начин да пропуснем Андреа, просто няма! Тук тя е в басейн на хотел, а по това, което виждаме, можем да съдим, че и Андреа си е поставила импланти като на тези приятелката ѝ Моника Валериева. 

Виж още: БГ лято и БГ звезди - на море или на планина? Къде почиват Диляна Попова, Глория, Наум Шопов...

Мегз

Дизайнерката също избра Черноморието ни за своята отмора. " Необвързаността ме научи, че е невероятно да намериш цялост в някой различен, в случай че първо не си изкарал задоволително време във вътрешността в себе си и не си я построил там ", написа тя под фотографията, на която виждаме... мъжка ръка, обхванала глезена на Мегз.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР