Лятна фотографска академия за деца започва в Каварна. Това съобщи

...
Лятна фотографска академия за деца започва в Каварна. Това съобщи
Коментари Харесай

Лятна фотографска академия за деца започва в Каварна

Лятна фотографска академия за деца стартира в Каварна. Това заяви Мирела Флетчър, експерт в отдел „ Информационно и техническо обслужване “ в Община Каварна, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна. Това е първото събитие от културния календар на морския града и то стартира през днешния ден. Общинският детски комплекс (ОДК) е хазаин на лятната фотографска академия, водена от Юри Чарийски.

В продължение на шест дни участниците в приключенската лятна фотоакадемия ще се учат да работят с професионална техника и да документират красивата природа на Северното ни Черноморие. Организатори на проявата са община Каварна, съдружие „ Еко Норд “ и известният фотограф и учител в Университета по приложни изкуства във Виена Юри Чарийски. Младежите ще се срещнат с основите на фотографията като изкуство – техниката, фотографските композиции и техники, със снимането на фоторепортажи по тематика, снимането и описанието на фотопътепис по тематика. Днес младите фотографи са имали опция да снимат в градския парк на Каварна.
 В Балчик ще се проведат дни на пианото В Балчик ще се проведат дни на пианото
Дни на пианото ще се проведат от 15 до 18 юли в Балчик, съобщи кореспондентът на Радио „ Фокус ” – Варна. Домакин на м...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР