Луната в секстил с Юпитер – Добър ден за всички,

...
Луната в секстил с Юпитер – Добър ден за всички,
Коментари Харесай

Добре е във всичко да се търси златната среда

Луната в секстил с Юпитер – Добър ден за всички, носещ шанс и благоденствие. Добре е да отидете при юриста си. По това време можете да планирате някои значими диалози с дами, изключително с тези, които заемат висока позиция. Ако желаете да се обърнете с молба към тях, това е подобаващ миг - те ще са по-благосклонни. През този интервал можете да планирате доста значими неща. Те ще вървят с лекост. Това е интервал на огромна бизнес интензивност. (важи за първата половина на деня)

Луната е в секстил със Сатурн - Много работлив ден във връзка с работата. Всичко е проведено, навременно. Хората се пробват да бъдат точни, стараят се да довършат всичко.
Добре е също да отидете в държавните организации, да разговаряте с държавни чиновници и хора от по-старото потомство – диалозите в този момент ще са по-лесни и продуктивни. (важи за втората половина на деня)

Луната е в символ Скорпион до 10:16ч и се движи на луфт. След това минава в символ Стрелец.

Преминавайки през знак Стрелец, Луната придава на човек идеалистична настройка, податливост към философстване, усилва желанието му да покаже своята подготвеност. Увеличава се жаждата за завършения и желанието да се отпътува някъде. Прекрасно време за духовна и интелектуална работа. Препоръчително е да не се купуват нови неща. Всяко съдействие с противоположния пол ще бъде от изгода. Възможен е триумф в любовните каузи. Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система.

Продължава 16 лунен ден до 21:58ч на 8 май (от 20:41ч на 7 май)

Това е един ярък и чист ден, ден за миротворчество. Ден на помиряване, знак на непорочност, непорочност, астрално и умствено пречистване, превръщане към Бога.

Благоприятно е да се медитира върху знаците на лунния ден - пеперудата, гълъба, знаци на непорочност. Постига се равновесие и естетика сред физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда.

Денят не се отличава с интензивност, способства тихата и спокойна атмосфера. Вселената предлага нищо да не се подхваща. Тези, които са бездействали в предходните дни, могат да почувстват спад във физическата и моралната мощ. При тях ще липсва всякакво предпочитание, ще имат изменчиво въодушевление, целият свят ще им е крив и ще са непрекъснато раздразнителни. Постарайте се да стоите добродушно и спокойно, не започвайте да изяснявате връзки с никого и се пробвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и успокоение. В този ден не би трябвало да се крещи и да се държите безогледно. Не бива да се нарушава хармонията на деня, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се резервира равновесие и естетика в връзките. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас доста удобен.

Време за контакти с природата, разходки, пътешестване. Ако се замърсят облеклата, даже едно петънце да се появи, това е симптом за духовна нечистотия. Болестите на този лунен ден имат психическа природа. Да не се ядат гъби и храна от скотски генезис, както и артикули, които имат фалически тип, да вземем за пример краставици, моркови, банани и други

Не е уместно за покупки, подстрижка и за полови връзки и дори съпрузите би трябвало да го помнят това. Това е ден за отдих във всевъзможен смисъл.

Следва 17 лунен ден от 21:58ч на 8 май до 23:11ч на 9 май

19 безоблачен ден –Трябва да бъдете спокойни и релаксирани. Благоприятно е за самостоятелна работа, работа по къщата. Бъдете бдителни и следете за думите, които изричате. Може да си позволите да бъдете сантиментални, хубаво е да поплачете на сън или на яве.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР