Луната е в знака Стрелец. Добра позиция за пътуване и

...
Луната е в знака Стрелец. Добра позиция за пътуване и
Коментари Харесай

Време е да разперите криле

Луната е в знака Стрелец. Добра позиция за пътешестване и проучване на живота. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се разгори пристрастеност към хубавия живот. Ако прекомерно сте се потопили в битовизма, то в този момент можете да разперите „ криле” и да се освободите от грижите. Освен това Луната има свойството да вдъхва креативен и обществен огън – време да се обновите и ободрите. Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

11 лунен ден продължава до 17:30ч – Сложен ден и енергийно доста мощен ден. Максимално нараства виталният капацитет. Бъдете внимателни и деликатни във всички каузи. Трябва да се внимава да не се правят нелепости. Да не се подхващат рисковани действия. Сега може да се стартират единствено такива каузи, които изискват цялостна физическа и психическа отдаденост. Да се заобикалят разногласия и кавги. Енергията в това лунно денонощие е освен дейна, само че и нападателна и би трябвало да се направлява в съзидателна практическа активност. Дори да ви доближава кураж, то не участвайте в рисковани мероприятия. Избягвайте свадите и разногласията. Всичко би трябвало да се прави с огромно внимание. Заболяванията в този ден съставляват заплаха за представителките на женския пол. Уязвима е главата и гръбначният дирек. Да се заобикаля преумората на очите. Противопоказен е натоварен мисловен труд, където се изисква централизация на вниманието.

Подстригване до 17:30ч. Добре е в този ден да се предприеме въпреки и алегорично съкращаване на косата, което ще предотврати енергийните гърмежи, рискови за вашето здраве и от неприятности в комуникирането. Ако не ви е ден за подкастряне, може да скъсите косата си даже на милиметър.

12 лунен ден стартира след 17:30ч и продължава до 18:21ч на идващия ден. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Контактуването е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Благоприятно е да се посети черква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише. Препоръчва се да се пие чай от червен кантарион и пресни сокове. Нека да участват в облеклото ви пъстрите, радостни цветове. Откажете се от всичко сиво и монотонно.

Секс - Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, колкото обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижка (след 17:30ч. до 18:21ч на идващия ден) - Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние. Косата ви и по този начин улавя духовната сила, само че в случай че още от сутринта подстрижете въпреки и няколко косъма, това ще ви настрои към силата на здравето и изобилието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР