Луната е в знак Водолей до 16:54ч на 9 декември Нараства

...
Луната е в знак Водолей до 16:54ч на 9 декември
Нараства
Коментари Харесай

Сексът днес действа като лечебно средство за тялото и душата

Луната е в символ Водолей до 16:54ч на 9 декември

Нараства ползата към всичко ново, извънредно. Подходящо време за съзидание. Засилва се устрема към независимост и самостоятелност. Не се предлага в този момент човек да се товари с отговорности и задания. Благоприятно време за другарство с хора, които споделят като вашите ползи. Не допускайте никого вътре в душата си.

Грижа за кожата – Противопоказни са всевъзможни съществени процедури за грижа за кожата - бездънен пилинг, апаратна козметика, пластична хирургия. Подходящо е за антистресови маски, билкови отвари, маникюр, педикюр.

Във фитнеса се предлагат единствено общоукрепващи извършения. Уязвими са сухожилията, вените, глезените, очите, нервната система.

Лунен календар – 5 лунен ден от 11:52ч на 8 декември до 12:26ч на 9 декември

Пети лунен ден се счита за добър и благополучен. Негов знак е Еднорога, който значи непорочност и непорочие. Всичко, което е обвързвано с духовното развиване, със самоусъвършенстването се приветства. Всичко, което идва при вас като други хора, информация, събития – следва да се преглежда като нужда за вашето духовно развиване. Няма нищо инцидентно и нищо излишно!

Ден, в който ясно усещаме предопределението на ориста. Добре е да се вършат проекти за бъдещето, защото този е най-важният ден от първата фаза на лунния месец. Всички дейности и действия би трябвало да бъдат добре премислени. Не се предлага да се стартира нищо ново. Бъдете деликатни при оперирането с парични средства. Хубаво е да сте на път в този ден.

Добре е да сведете контактите до най-малко и да прекарате повече време в усамотение, в безвредна конюнктура. Ако ви се доплаче, направете го. Не сдържайте сълзите си – те ще ви пречистят. Пазете движимостите си – това, което загубите, ще е окончателно и няма да се върне повече при вас. В този ден не би трябвало на никого да пожелавате зло, да се ядосвате или да се разстройвате. Често се трансформира настроението, по тази причина се придържайте към „ златната среда”.

Физическото натоварване укрепва тялото и духа. Благоприятно за хата йога. Не е добре да се разболеете в този ден, организмът е отслабен.

Сексът през днешния ден работи като лечебно средство за тялото и душата, би трябвало да се одобри като целителен, даже като алхимичен развой. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на насладата и любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните и акробатични пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи. Сексът в пети лунен ден би трябвало да бъде отпускащ и успокоителен. Както споделят музикантите:”по-малко ноти, повече музика.”

Зачатие – Неподходящо за зачатие. Дете, заченато в същото време, ще има тежка орис и доста врагове.

Подстрижката (след 12ч) притегля благополучието, усилва благосъстоянието, харизмата.

Покупки – Днес може да купувате всичко, каквото желаете – от битова техника до детски играчки.

Слънчев календар - 23 безоблачен ден - Оставете се на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се предавате на унинието. Недопустимо е пренебрежителното отношение към живота, а точно равнодушие, незаинтересованост, паразитизъм. Не се предлага да купувате нови движимости, тъй като бързо ще увехтеят.

Астро-аспекти:

Марс площ Юпитер

Луна площ Уран

Слънце секстил Луна

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР