Луната е в знак Водолей до 16:30ч на 20 ноември Душата

...
Луната е в знак Водолей до 16:30ч на 20 ноември
Душата
Коментари Харесай

Ден, в който може да станат непредвидени неща, да настъпят неочаквани промени

Луната е в символ Водолей до 16:30ч на 20 ноември

Душата има потребност от нещо по-вълнуващо. Възможни са изненади. Собствените дейности, държанието на други хора могат да бъдат много непредвидени и необикновени. 

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Луната е на луфт от 12:51ч до 16:30ч. През това време избягвайте да се занимавате с значими каузи. 

В 16:30ч Луната минава във водния и тайнствен знак Риби до 19:21ч на 22 ноември.

Засилва се мечтателността, притегля ни тайнственото и мистичното. Уязвими са ходилата на краката. Да се заобикалят по опция медикаментите и да се внимава с тях. Трябва да се знае, че в този момент алкохолът, цигарите, медикаментите и опиатите въздействат по-силно от различен път.

Лунен календар: продължава 7 лунен ден до 13:40ч на 20 ноември

7-ият ден от лунния месец задейства магията на звуците, които могат да въодушевяват и оживяват, само че и да смачкват и разрушават. Думите могат да галят като перце и да режат като нож. Внимавайте с думите си, тъй като всяка дума, която изречете има огромна мощ. Казаното може да предизвика нежелани събития в сегашното и бъдещето. 

Всяка неистина в този момент може да аргументи съществени неприятности и проблеми. Не отправяйте обети, не критикувайте, не ругайте. Не предизвиквайте и другите да изричат отрицателни думи против вас. Полезно е да се занимавате с духовни каузи и практики. Създайте позитивна атмосфера към себе си и се предпазвайте от негативност. 

Това е добър ден за всяко начинание. Можете да се посветите на домакинска работа или просто да се отпуснете. Можете да деянията малко физическа интензивност, само че не претоварвайте тялото. Тялото не би трябвало да се преохлажда, защото е огромна вероятността да се прихване настинка.  Белите дробове, гърлото, гласовите връзки в този момент са най-уязвимото място, само че всички болести, получени в този ден, бързо ще ви изоставен. 

Избягвайте разногласия и други негативи. Обърнете внимание на думите, които сте споделили на сън или някой различен ви е споделил. Над тях би трябвало да поразмишлявате. Правилното им разбиране може да промени вашия живот или да внесе нужната промяна, с цел да бъдете сполучливи и щастливи.

Следва 8 лунен ден от 13:40ч на 20 ноември до 14:05ч на 21 ноември

Съответства на стихията на огъня и на преображението. Символ на деня е митичната птица Феникс, която изгаряйки, всякога възкръсва от пепелта. Същото се случва и с индивида, както на психическо, по този начин и на клетъчно ниво. 

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Време за втори късмет, второ дихание. Може да възродите старите планове, да ги облечете в нова форма. Ден за промяна, алхимия и преображение. В този ден могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да отреагирвате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. За по-бавните хора времето е неподходящо, по тази причина те би трябвало да проявят малко повече интензивност. 

Нежелателно е да се гневите и да се нервирате в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят отрицателни страсти. Необходимо е да запазите успокоение. Избягвайте места, където има доста хора. Лесно може да възникне прочувствено напрежение.  Пълното усамотение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в стеснен кръг от близки, другари, хора със сходни разбирания. 

Не се предлага нито секс, нито подкастряне. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР