Луната е в знак Везни от 01:58ч до 11:57ч на

...
Луната е в знак Везни от 01:58ч до 11:57ч на
Коментари Харесай

Време за енергиен обрат

Луната е в символ Везни от 01:58ч до 11:57ч на 28 юни

Дни на естетика. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на посетители, за културни мероприятия. Време за подсилване на общуването с околните, любовните връзки. Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 13:36ч на 26 юни

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития или промени. Могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо да може бързо да се отреагирва. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. За по-бавните хора времето е неподходящо, по тази причина да засилят малко своята интензивност. Време за втори късмет. Може да възродите старите планове, хрумвания.

Нежелателно е да се гневите и да сте нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят отрицателни страсти. Необходимо е да запазите успокоение. Там където има доста хора може да възникне прочувствено напрежение.  Пълното усамотение също не се приветства.

Заболявания почнали в този ден може да се окажат доста рискови. Често става неточност с диагнозите.

Следва 9 лунен ден от 13:36ч на 26 юни до 14:40ч на 27 юни

Добро време за решение на всекидневни проблеми. В страстите може да се следи непоносимост към непознатите дефекти, подозрителност, въздържаност, равнодушие. Да се лимитират контактите с други хора и да не се влиза в разногласия. Не се концентрирайте върху мрачни мисли, побеждавайте ги с силата на любовта и всеопрощението.

Може да се проявят вашите недостатъци и страхове, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега организмът е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване. Време на енергиен поврат.

Всякакви очистителни процедури в този интервал са стъпка към усъвършенстване на взаимоотношенията ви с околния свят и подсилване на личната значителност. Най-уязвими през днешния ден са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Препоръчва се ликвидиране на пространствата физически и енергийно.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни да не бъдат насилени, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР