Луната е в знак Везни до 20:12ч на 31 август Луната

...
Луната е в знак Везни до 20:12ч на 31 август
Луната
Коментари Харесай

Сексът в този ден има целебни свойства

Луната е в символ Везни до 20:12ч на 31 август

Луната носи атмосфера на покой и естетика. Повишава се виталният капацитет. Увеличава се желанието за естетика и равновесие. Хората в този момент са миролюбиви, не желаят кавги. Засилва се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония. Благоприятно време за бързо протичащи задания и всичко, бързо губещо новост. Може да се намерят нови решения на остарели проблеми. Прави хората по-общителни. Може да ви се прииска да се срещнете със остарели познати, да прекарате малко време в приятна компания. Повишава се чувствителността към деянията на неучтивост и какофония. Партньорските връзки могат да бъдат усъвършенствани, а също трансформирани на ново ниво. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза.

Луната е на луфт от 13:44ч до 20:12ч. Нищо значимо за вас не предприемайте.

Луната влиза в символ Скорпион в 20:12ч на 31 август. 

Лунен календар:  5 лунен ден от 10:54ч на 31 август до 12:04ч на 1 септември

Символ на деня е Еднорога, което значи честност към правилата, към дълга. Еднорогът е митично създание, което се отличава със специфична честност, откровеност и честност. Според античните митове човек може да срещне еднорог, само че това ще се случи единствено в миг на значими събития. 

Пети лунен ден се смята за повратен миг в първата половина на лунния месец. В този ден човек се трансформира в нравствен проект. Вътрешното наличие се трансформира и стартира да се приготвя за външни промени. В 5-ия лунен ден тялото и душата получават цялостно пречистване: от ненужни страсти, от ненужни контакти, от нездравословни въздействия. По това време може да се появи късмет да стартираме изначало и без неточности да следваме набелязания път.

В петия лунен ден е безусловно обикновено, в случай че настроението и положението ви не са постоянни. На сутринта усещате, че ви е радостно, а на обяд към този момент всичко е досадно. Не се тревожете от такива фрапантни промени. По този метод тялото се пробва да се обнови, да се отърве от непотребното. Добре е в този ден да си поплачете. Всичко, което довежда през днешния ден до сълзи и рев е потребно, тъй като ни показва нашите дефекти. Ако плачете на сън е хубаво, тъй като по този начин се пречиствате.

Важно! Всички мисли, даже най-мимолетните и незначителните, могат да станат действителни в този интервал. Добре е да контролирате мозъка си, с цел да не навредите на себе си или на другите.

В този ден всичко ще ви се удава елементарно, в случай че деянията креативна интензивност и блян да достигнете до задачата. Прекрасно се усвояват познания. Направените в този ден заключения нормално са верни. Човек реагира остро на въздействието на “неподходящите ” хора. Желателно е всяка активност да се довежда до край, другояче може да ви навреди.

Сексът в този лунен ден би трябвало да се одобри като целителен, да бъде отпускащ и успокоителен. Натрупаното напрежение и стрес се трансформират в чистата сила на любовта. Избраните позиции би трябвало да бъдат лесни и комфортни за двамата сътрудници. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи. 

Подстрижка дава подтик към креативна реализация и настройва човек на вълните на насладата, възвръща харизмата.

Слънчев календар – 14 безоблачен ден - Хубаво е да се вършат материални проекти в този момент, да се погрижите за земните богатства. Проявявайте повече обич, добрина и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Добре е да си спомните за предците си и да отправите молитва за тези, които са напуснали този свят, да им запалите свещ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР