Луната е в знак Телец от 02:29 до 05:17ч на

...
Луната е в знак Телец от 02:29 до 05:17ч на
Коментари Харесай

В този ден всички думи притежават особена сила

Луната е в символ Телец от 02:29 до 05:17ч на 15 март

Дните на Телец са относително земни, постоянни и сигурни. Има успокоение, изясненост, вежливост и достойнство. Можем да вършим проекти за бъдещето, да се занимаваме с финанси и материална сигурност. Днес сме крепко стъпили на земята, реалистични сме, не сме склонни да поемаме опасности или да вършим внезапни промени. Всяко решение, взето през днешния ден, е непрекъснато. Затова е целесъобразно да планирате дълготрайно, да подписвате контракти. 

Луната в Телец има мощно въздействие върху шията и региона на шията. Уязвими са още носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Каквото и да вършиме през днешния ден, то е положително за вашите зъби, челюсти, уши, ларинкс, език, врат и щитовидна жлеза и ще има двойно позитивен резултат. Днес има нараснала заплаха от инфектиране и болки в гърлото, дрезгавост, настинки. Избягвайте течения и отворени прозорци на колата, да пиете студени питиета, както и викането. Нежен масаж на шията и релаксиращи извършения за шийните прешлени ще ви се отразят добре.

Лунен календар:  4 лунен ден от 08:10ч на 13 март до 08:39ч на 14 март

Символ на деня е дървото на познанието, избор сред положителното и злото. Именно в този лунен ден нашите прадеди са вкусили от неразрешения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и веднъж отрежи ”. 

Добре е този ден да се прекара в усамотение, в отдаване на обичаното занимание. Не подхожда за групова работа. Ако груповата работа не може да бъде избегната, най-малко се заемете с нещо допустимо най-спокойно през днешния ден, което се нуждае повече от вашите персонални старания, в сравнение с помощ извън. 

Физическото натоварване е добре да се заобикаля. Бъдете деликатни в този интервал и не извършвайте неразумни действия, не предприемайте прибързани решения. Много секрети през днешния ден могат да станат очевидни, а казаните думи да се извърнат против вас. Това е най-успешното време за избор. 

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, възприятията, проблемите и минусите ни като огледало. Ако през днешния ден държанието на колегата или детето ви се коства дразнещо, помислете върху това. Всичко, което ви нервира у тях, го има някъде вътре у вас. Ако в този момент давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, елементарно можете да видите решението на вашите лични проблеми. 

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молебствия и мантри. Днес всички думи имат особена мощ и затова се изисква умишлено отношение. „ Казана дума, хвърлен камък. ” Изреченото един път не се връща и даже инцидентно изпуснатата неприятна дума може да аргументи зло. А думите изречени с добра умисъл, ще отидат за богатство. Вербалната молитва има огромна мощ. Днес можете да развържете даже комплицирани кармични възли и да получите ангелска отбрана.

Тежък за организма ден. Ако през днешния ден имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това значи, че нарушавате законите на Вселената, вървите против божественото. 4 лунния ден не е подобаващ за хирургични интервенции, даже медицински процедури не би трябвало да се организират в този момент. Болести почнали през днешния ден, нормално протичат тежко и в случай че не се обърне внимание в точния момент, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете деликатни към интимните си връзки, изключително в случай че не сте в брачни връзки. Използвайте по-леки форми на секс, в случай че сте решили да го вършиме. 

Разходката измежду природата ще ви се отрази добре. Не късайте цветя и не режете дървета! Напротив, добре е да засадите нещо. Съживете традициите. Печете самун, той е знак на добротата, която сплотява хората. Уверете се, че имате ясни мисли, когато месите тестото, като да вземем за пример пеене на мантра или казване на молитва. Хармонизирайте гърлената си чакра.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР