Луната е в знак Телец, където ще остане до 03:01ч

...
Луната е в знак Телец, където ще остане до 03:01ч
Коментари Харесай

Астропрогнозата за сряда: Максимално нараства жизненият потенциал


Луната е в символ Телец , където ще остане до 03:01ч на 17 януари.

Лунното въздействие подтиква към икономии и спестявания, прави хората по-упорити и напористи. Ако в този момент не се даде на струпаната вътре сила да излезе посредством съзидателна креативна активност, тя може да се обърне против самия човек и да откри излаз посредством физическа болест или психологично нарушаване. Сега се отдава повече значение на материалните ползи и желания. Идеално време за посещаване на креативен вечери, концерти и спектакъл. Полезно е да се занимавате с изкуство – да пишете стихове, да пеете песни да рисувате и други сходни. Луната внася някаква умиротвореност в живота. Могат да се появят незаинтересованост и лека горест. Подходящи цветове са жълто, оранжево и блестящо зелено.

Уязвими са гърлото, ендокринната система, органите на речта, челюсти, зъби, уши.

Луната минава на луфт от 20:35ч до 03:01ч през нощта.

Продължава 11 лунен ден от 12:45ч на 15 януари до 13:17ч на 16 януари.

Максимално нараства виталният капацитет. Управлявайте и използвайте рационално прилива на енергийни сили. Всичко, което започнете, би трябвало да бъде довършено.

Опасено време за взаимоотношенията. Не е ясно кое деяние до какво ще докара. Сдържайте се от пристъпи на яд и гняв. Изходът от събитията ще е мъчно предсказуем. Бъдете деликатни при потребление на режещи принадлежности.

Следва 12 лунен ден от 13:17ч на 16 януари до 13:54ч на 17 януари.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Обикновено минава спокойно и умерено. Изисква се избрана централизация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, тъй като всичко може да се обърне наобратно. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Благоприятно е да се посети черква. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват. Проявата на любовта и състрадание през днешния ден са належащо изискване за осъществяването на вашите стремежи. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари.

Контактуването към този момент е удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в разногласия и избягвайте да се единствено съжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да заседнете в това положение за дълго.

Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Идеално време за усамотение, духовни и молитвени практики, за клетви за безмълвие и медитации. Не се претоварвайте с тежки тренировки, само че можете да си извършите лек масаж.

Секс - Сексът би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

Днес е 2 безоблачен ден - Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Различавайте положителното от злото. Бъдете милостиви. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти. Дайте на всеки правото на избор да реши самичък от какво се нуждае. Подходящо време за четене на молебствия. Успех ще съпътства тези, които са подготвени да усвоят нещо ново, нова специалност, непознат език.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР