Какво ли не правят някои артисти, за да привлекат вниманието

...
Какво ли не правят някои артисти, за да привлекат вниманието
Коментари Харесай

"Дъното на дъното"! Финландец пя по без гащи на Евровизия!

Какво ли не вършат някои актьори, с цел да привлекат вниманието на публиката. Не направи изключение и по принцип не по този начин разкрепостената сцена на състезанието " Евровизия " тази година.

Първата вечер на музикалния конкурс " Евровизия 2024 " се организира в понеделник, в шведския град Малмьо, а доста участници шокираха света с осъществяванията си.

Един от тях е представителят на Финландия Windows95man, който се показа с песента " No Rules " и изненада всички, когато излезе на сцената без долни дрехи.

Изпълнителят се изтъркули от яйце, по тениска, без панталони и гащи и сподели на целия свят голото си дупе.

Изпълнението му на " Евровизия " несъмнено притегли доста внимание, като някои от фенове бяха напряко шокирани.

Снимките му от скандалното присъединяване незабавно се появиха в обществените мрежи, където хората разясниха тези подиуми.

„ Мъж без долни дрехи на Евровизия... Е, това още не сме го виждали “, „ Това няма смисъл “, „ Дъното на дъното “, „ Вече нищо не ни учудва “, не престават мненията.

Големият край на " Евровизия 2024 " ще се организира на 11 май, събота от 22:00 часа българско време.Тъй като и тази година България не взе участие в състезанието, той няма да се излъчва по малкия екран у нас.

Въпреки това искащите могат да гледат гратис шоуто в формалния YouTube канал на " Евровизия ".

На финала ще се изправят изпълнителите на общо 26 страни - 20 от двата полуфинала, страната победител на предходното издание на състезанието - Швеция, както и страните от така наречен " Голяма петорка " взели участие в първото издание на Евровизия - Англия, Германия, Франция, Испания и Италия.

Зрителите от България могат да гласоподават още веднъж за своите любимци на Евровизия, макар че страната ни не взе участие. от категория " Останалата част от света " на уеб страницата на състезанието.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР