Луната е в знак Телец до 10:27ч на 13 юли Дните

...
Луната е в знак Телец до 10:27ч на 13 юли
Дните
Коментари Харесай

Ден на мъжката енергия

Луната е в символ Телец до 10:27ч на 13 юли

Дните на Телец са относително земни, постоянни и сигурни. Има успокоение, изясненост, вежливост и достойнство. Можем да вършим проекти за бъдещето, да се занимаваме с финанси и материална сигурност. Днес сме крепко стъпили на земята, реалистични сме, не сме склонни да поемаме опасности или да вършим внезапни промени. Всяко решение, взето през днешния ден, е непрекъснато. Затова е целесъобразно да планирате дълготрайно, да подписвате контракти.

Луната в Телец има мощно въздействие върху шията и региона на шията. Уязвими са още носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза. Каквото и да вършиме през днешния ден, то е положително за вашите зъби, челюсти, уши, ларинкс, език, врат и щитовидна жлеза и ще има двойно позитивен резултат. Днес има нараснала заплаха от инфектиране и болки в гърлото, дрезгавост, настинки. Избягвайте течения и отворени прозорци на колата, да пиете студени питиета, както и викането. Нежен масаж на шията и релаксиращи извършения за шийните прешлени ще ви се отразят добре.

Когато Луната понижава, раните зарастват добре и бързо, без да оставят белези. Тялото се регенерира по-бързо.

Лечебно растение за деня: Дива ягода и невен. И двете растения оказват помощ за стимулиране на силата.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:44ч на 12 юли до 02:12ч на 13 юли

Символът на този ден е Мечката и Шива. Днес царува мъжката сила. В този лунен ден е бил опустошен Иерусалим. Свързан е с силата на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си голяма преобразуваща и съзидателна мощ. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели.

Време на разрушение на остарялото и основаване на новото. Може да усетите необикновен прилив на страсти, сили и сила. Много хора не са подготвени да се оправят с тази мощност. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия.

Важно време, към което би трябвало да се отнасяте с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е належащо изискване, с цел да протекат вярно делата ви. Спомнете си за своите корени, за предците си. Време за подсилване на физическото и духовното здраве.

Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите каузи. Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация.

24-ти лунен ден е прелестен интервал за цялото семейство. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Добър ден за контакти и завързване на познанства, брачен връзки и любовни срещи. Подходящо е за усамотение на влюбени сърца.

Подходящо е за всевъзможни покупки, само че най-вече за такива, за които от дълго време сте събирали пари.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която ще е нужна в идващите няколко дни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР