Луната е в знак Стрелец до 20:46ч. Днес не трябва

...
Луната е в знак Стрелец до 20:46ч. Днес не трябва
Коментари Харесай

Днес е най-мощният ден на месецa

Луната е в символ Стрелец до 20:46ч.

Днес не би трябвало да се взема нещо, което е изгубено от други хора. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пешком. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна. Неподходящо за преливане на кръв и донорски процедури, с изключение на животоспасяващо. От 17:13ч до 20:46ч Луната се движи по луфт. Нищо значимо да не се подхваща в същото време. В 20:46ч Луната се реалокира в земният и удобен знак Козирог.

14-ти лунен ден (до 19:51ч) най-мощният ден на месеца. Ден на мощните и решителни дейности. От една страна денят е комплициран, само че доста добър за всевъзможни инициативи, за реализация на дълготрайните проекти, само че въпреки това, този ден постоянно носи със себе си неприятно въодушевление, ниско самочувствие. Не би трябвало да оставяте обаче тези усеща да ви превземат. И в случай че се замислите, ще видите, че нямате съображение да ги изпитвате. Най-доброто средство против тях са точно интензивността, действието и физическото натоварване. Това е време, когато хората желаят да кажат нещо, само че не смеят да го създадат. Говорят с недомлъвки. Така че вие слушайте деликатно какво ви споделят.

Денят е добър за начало на значими каузи. Ключовият аспект за деня е съзидание. Всичко, което се стартира в този ден ще има триумф. Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете изсъхнало недояждане. Благоприятно да изчистване на духовни и физически шлаки. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Отношения – Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии. Ако има обаче подрастващи в него, то може да има затруднения. Те може да се опитат през днешния ден да покажат темперамент. Да призовавате гласът на разсъдъка им е неефикасно. Напълно задоволително е да им отстъпите.

Секс - Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки. Може да изпробвате нови техники. Опитайте да се занимавате със секс там, където не сте го правили и както не сте го правили.

Бизнес – Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. В никакъв случай не се поддавайте на изкушението да измененията определеното направление, защото точно на финала се появяват подозрения. Сега е належащо доста да работите, да не пасувате.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще стартира продан на информация, а това ще се отрази на вашият нравствен комфорт, ще започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите действия, на своя избор, в триумфа на замисленото, ще почувствате отмалялост на границата на мъчителното положение.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР