Луната е в знак Стрелец до 07:01ч на 16 февруари Този

...
Луната е в знак Стрелец до 07:01ч на 16 февруари
Този
Коментари Харесай

Не е желателно да се занимавате с активни дейности

Луната е в символ Стрелец до 07:01ч на 16 февруари

Този интервал е цялостен с оптимизъм. В дните на Стрелеца хората са по-изпълнителни към рекомендации и спазване на режими, обичат да дават препоръки и да оказват помощ на другите. Пробуждат се такива качества като благотворителност, милосърдие, увереност, само че не забравяйте, че интервенция в непознатите каузи може да има единствено тогава, когато ви помолят за помощ. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се разгори  пристрастеност към хубавия живот. Добра позиция за пътешестване и проучване на живота. Хората стартират да се стремят към социума, публичния живот, обществените връзки, стават по-философски настроени. Тези дни са доста подобаващи за вървене на черква: за изповед, кръщение, молебствия и така нататък За други, това е времето да си потърсят нравствен лидер, духовно образование, да потърсят своя път.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни е да се върви на дълги дистанции. Може да възникне неудържимо предпочитание да си похапнете повече каквото ви се прииска. Да се заобикаля обаче мазна и тежка храна.

Лунен календар: 25 лунен ден от 03:20ч на 15 февруари до 04:32ч на 16 февруари

Символ на деня са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи силата и живота от една страна и загубата на сила и гибелта от друга. Този лунен ден дава опция да се опознае мъдростта на земния живот, само че не за сметка на външното проявяване на силите, а за сметка на вътрешната работа в себе си и със своето подсъзнание.

Девиз на деня е “Бързай постепенно ”. Луната през този интервал дава малко сила, тъй че е нежелателно да се занимавате с дейни действия, да поддържате връзка и да стартирате нови неща, само че може да се приключва започнатото. През този интервал е по-добре да се занимавате с дребни рутинни задания, за чието решение не са нужни доста старания. Да не се вършат нови проекти. Не хабете непотребни сили. Избягвайте инцидентните контакти и изненади.

Ден на бездейност, уединение и отмора. Подходящ за концентриране, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една обстановка в дълбочина. Всеки знак през този ден би трябвало да се възприема като напътствие за нещо. Работете над повишение на духовността си. Вслушайте се в своя интуиция – това е гласът на вашият ангел страж – и в този лунен ден този глас изключително мощно се усеща.

На двадесет и петия лунен ден е значимо да запомните, че детайлът на този ден е водата. И се отнася за всички събития надлежно. Тоест, всичко, от което в действителност се нуждаете, „ се влива “ към вас и в случай че нещо „ изтече “, значи това е било в допълнение задължение за вас. Вашият нравствен свят в този момент е уязвим и сензитивен към непознатото вмешателство. Избягвайте тематики за персоналния си живот и не разголвайте душата си.

Финансовите транзакции са сполучливи на този ден. Парите са тясно свързани с водната буря, тъй че шансът ще ви съпровожда в търговията. Когато вземате решения, разчитайте на интуицията. Днес тя е вашият главен консултант, а не обстоятелствата и логиката.

Противопоказно е да се използват медикаменти, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Ден за ликвидиране от шлаките - физически и духовни. На болести зародили през този ден би трябвало да се обърне съществено внимание, да се окаже помощ, тъй като нещата могат доста да се усложнят.

Общуването с близки и обичани хора е потребно и целесъобразно. Добре е да пребивавате в удобна и разпускаща конюнктура. Подходящо време за сетивен и муден секс, бързата работа не е целесъобразна. Не е нужно да сменяте постоянно пози или да употребявате тези, които изискват доста физическа интензивност от вас. Вместо това се концентрирайте върху чувствеността. Бъдете нежни с колегата си. За оптимален релаксиращ резултат можете да извършите сексуален масаж или да пиете малко алено вино.

Подстрижката е извънредно нежелателна. Поставя под опасност физическото и психическо положение.

Допускат се дребни покупки, заемане на дребни суми. Важно е да не вършиме това непринудено, а да обмислите всичко авансово.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР