Луната e в знак Стрелец до 00:50ч на 25 юли.

...
Луната e в знак Стрелец до 00:50ч на 25 юли.
Коментари Харесай

Един от най-мистичните дни

Луната e в символ Стрелец до 00:50ч на 25 юли. Денят се отличава с прочувствена непоклатимост, блян към премереност и порядък. В това време се усъвършенства самочувствието на хората. Нараства потребността от придвижване, спорт, физически труд. Нараства опцията от завързване на инцидентни връзки.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателни са дългите разходки пешком. Възможно е да възникне неудържимо предпочитание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се заобикаля мазна и тежка храна. Не се предлага преливане на кръв и донорски процедури.

12 лунен ден продължава от предния ден до 18:23ч. на 24 юли.

Ден на милостта и състраданието, включване на галактическата сила на Любовта. Един от най-мистичните дни. Човекът влиза в контакт с галактическата мощ, получава мъдрост, промяна (след деен ден следва пасивен). Дванадесетият ден от лунния календар се характеризира с победа на същинска мъдрост над егоистичния разум и усеща, което значи реализиране на мир и великолепие на духа. Това е ден за прочувствен баланс – реализиране на душевно равновесие. В него може да получите прозрения и божествено признание. Изведнъж можете да осъзнаете доста значими неща, които да преобърнат вашето схващане и светоусещане.

Ден на спонтанността и непредсказуемостта. Изисква се избрана централизация в делата. Общуването се отразява удобно. Може да установявате връзки, да вършиме отстъпки, да стигате до помирение. Благоприятно е за прояви на алтруизъм и състрадание, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по-стари родственици, родители, навестете заболели другари. Окажете помощ на странични хора.

Денят подготвя към положително, естетика и опция да бъдем в мир със себе си. Да се ядосвате и гневите е извънредно противопоказно. Не би трябвало да спорите, да обиждате. Избягвайте да се единствено съжалявате, да плачете и да се жалвате от ориста. Може да заседнете в това положение за дълго.

Полезно е за занимания с йога и други източни практики. Идеално време за уединени практики, за клетви за безмълвие и медитации, както и за молитвени практики. Молитвите отправени в този ден, в случай че са откровени, обезателно се сбъдват.

Откажете се от груба и тежка храна, избягвайте месо алкохол. Пийте доста течности, скове (освен ябълков). Не се предлага недояждане. Сърцето е най-уязвимия орган денем. В множеството случаи проблемите с него могат да бъдат провокирани по психически аргументи. Хората, които пият алкохол да не прекаляват с него. Обратно - на тези, които не пият или пият малко се предлага нещо здраво - водка, коняк, уиски, само че не повече от една чашка. Основните проблеми със здравето могат да бъдат провокирани от яд и прочувствено напрежение.

Този лунен ден е основан особено за хората, които мислят за душата. Препоръчително е да се отиде на черква, манастир или нравствен ментор. Запалете свещ за живите и за упокой на мъртвите, които са ви били близки и скъпи.

Ако сте безбожник, отидете в гората или до речния (морския) бряг - някъде, където да усетите вашето духовно роднинство с цялата Вселена.

Денят носи триумф и шанс на този, който е кадърен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена.

Сексът в дванадесети лунен ден би трябвало да бъде, колкото може повече нравствен. Важни са не толкоз техническите умения, които имате, колкото деянията на обич, деликатност, добрина и схващане.

Подстрижката в същото време усъвършенства здравето, освобождава ви от обидите и притегля благосъстояние.

13 лунен ден (започва в 18:23ч на 24 юли до 19:14ч на 25 юли).

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР