Луната е в знак Скорпион до 19:40ч на 6 август Опасен

...
Луната е в знак Скорпион до 19:40ч на 6 август
Опасен
Коментари Харесай

Не бъдете учудени, ако ви се струва, че не ви върви

Луната е в символ Скорпион до 19:40ч на 6 август

Опасен интервал. През това време нараства напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Конфликтните обстановки се случват съвсем на всяка крачка, вътрешната настъпателност у хората е подготвена да избие когато и да е. Възможно е дори забравени обиди да избухнат с нова мощ. Хората наподобяват неуправляеми, раздирани от негативни усеща и отрицателни страсти. Затова би трябвало всеки да се стреми към самообладание и благосклонност. Без особени проблеми и загуби може да отмине този интервал, в случай че съхраните възприятието си за комизъм и подигравка, само че без да прераства в жлъч. Постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат деликатни бременните дами. Повишава се заплахата от преждевременно раждане. Да се сведе до най-малко физическото натоварване.

Лунен календар: 9 лунен ден от 14:13ч на 5 август до 15:28ч на 6 август

Символи на деня са прилеп, Млечния път. Този лунен ден алегорично е обвързван със знак Рак и се смята за първия сериозен ден от лунния цикъл. Често съответствува с първата площ на Слънцето и Луната (енергиен аспект на една четвърт от кръга). Това е напрегната взаимовръзка, която се характеризира с внезапна и дейна сила, която търси излаз да излезе и в дадения случай се възприема отрицателно.

Труден ден. Първият сериозен ден от лунния цикъл. Време на енергиен поврат. Не се учудвайте, в случай че ви се коства, че не ви върви. Не правете проекти, не започвайте нови каузи. Отложете вземането на виновни решения. Постарайте се да не се занимавате с пари - не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем.

Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес елементарно могат да ви урочасат неприятните очи, защото вътрешната сила е отслабена. Използвайте познатите ви техники за отбрана. Може да се проявят вашите недостатъци, да имате проблеми със здравето или спад на виталната сила. Сега вашият организъм е безусловно беззащитен, защото се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е подготвен за съществено натоварване.

Най-уязвими са гърдите, коремната област и кръвообръщението. Въздържайте се от енергични физически извършения, масаж, посещаване на сауна. Изчистващата баня ще е единствено от изгода. Всякакви очистителни процедури в този интервал са добре пристигнали. Да се заобикаля преяждането. Добре е да предприемете ликвидиране на пространствата и тялото - физически и ментално.

Тъй като на 9-ия ден от лунния месец има доста огромна възможност от непредвидени спорове, мощно се предлага да прекарате деня в цялостно усамотение. В противоположен случай можете да развалите връзките си със фамилията и околните другари.

В девети лунен ден е добре да се въздържате от полови връзки. Жените би трябвало да бъдат доста деликатни, защото мъжете в този ден са доста податливи на експанзия и необуздани полови стремежи.

Слънчев календар –18 безоблачен ден - Ден за възобновяване на справедливостта, по тази причина би трябвало да се откри заслужено решение. Хубаво е да се дава амнистия. Бъдете признателни и милосърдни. Живейте с всички в единодушие и мир. Старайте се да не бъдете в тежест на близките и да живеете за непозната сметка. Вашите дейности би трябвало да бъдат съгласувани със съвестта ви.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР