Луната е в знак Овен до 16:07ч. Луната в огнения

...
Луната е в знак Овен до 16:07ч. Луната в огнения
Коментари Харесай

Ден, в който трябва да определите кое е полезно и вредно за вас в живота

Луната е в символ Овен до 16:07ч.

Луната в огнения знак на Овен е време на интензивност, спонтанност, импулсивност. Налице е възходящо предпочитание за деяние, за себе изложение и за отбрана на своите ползи. Тъй като Луната няма неприятни аспекти,нещата може да се уреждат по-бързо и по-лесно, в случай че не броим празния ход на Луната.

Периодът се характеризира с нараснала възбудимост. Децата в същото време стават неспокойни, непослушни повече от нормално и са склонни да не се подчиняват и да вършат всичко по собствен личен метод. Не ги наказвайте.
Необходимо е да се обърне внимание на региона на главата и лицето, да се грижите повече за зрението и слуха, да се заобикаля визитата при зъболекаря и да не се претрупва мозъка с ненужна информация. Стремете се да живеете умерено и без напрежение.

Луната се движи на луфт от 05:16ч до 16:07ч. В този период нищо значимо не започвайте. След това Луната минава в земния знак Телец

Продължава 1 лунен ден до 07:53ч на 6 април

Доминиращ 2 лунен ден от 07:53ч на 6 април до 08:20ч на 7 април

Гняв и неспокойствие са безусловно противопоказни да се изпитват в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е обвързван с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Ден, в който би трябвало да определите кое е потребно и кое нездравословно за вас в живота. Формулирайте си въображаемо желанието, че ще определите за себе си какво е потребно и нездравословно. Разположете се комфортно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Това е един тип тест. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли демонстрира изгодата за това, което мислите. Ако усетите, че се разпалва, стартира да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е потребно за вас.

Ако имате податливост към лакомия, сребролюбие, то в този лунен ден може да се прояви. Не давайте воля на този недостатък, а противоположното, пробвайте се да деянията благотворителност. Дайте на някого (може и на себе си) подарък, раздайте ненужните неща - всичко ще ви се отплати, всичко ще се върне цялостно при вас. Но има едно изискване: Не бива да съжалявате за това, което давате.

Нови каузи да не се стартират още. Изключение: доста е добре да се стартира цикъл от физически извършения или курс в ново образование. Информацията, която получавате през днешния ден, ще бъде значима за целия месец. Желателно е да се заобикалят спорове и бурни прояви на страсти.

Не бива да ядете каквото ви попадне, само че и не се отхвърляйте от това, което ви се желае. Диетата има удобен резултат. Този процесът оказва помощ една вана, изсъхнало недояждане, моно диета. Зърнените храни са неповторими артикули, които извеждат токсините.
Може да се подстригвате.

Днес е 17 безоблачен ден – Денят е отдаден на Звездата на маговете, която се явява ключ към небето. Подходящо е за нови запознанства. Хубаво е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните, както и да постоите малко напразно да ви подуха, да ви прочисти и зареди енергийно. Денят е добър за тези каузи, които изискват бързи решения, само че нищо не завършвайте, нищо не планирайте.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР