Луната е в знак Лъв. В дните на Лъва се

...
Луната е в знак Лъв. В дните на Лъва се
Коментари Харесай

Сексът в този лунен ден се смята за целебен

Луната е в символ Лъв. В дните на Лъва се дръжте уместно царствено и бъдете снизходителни към минусите на другите.

Така както лъвът се смята за цар на животните, по този начин и този интервал се явява величествен. Всичко каквото вършиме, ще ви се получава добре. Сега може да се почувствате мощни и самоуверени и това е по този начин, тъй като енергийният капацитет на Луната е извънредно висок. Не се лишавайте от дребните наслади в живота. Добре е да се дават и получават дарове, да устройвате приятни сърпрайзи.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се употребяват солариум и сауна през днешния ден.

Предшестващ 4 лунен ден до 09:45ч

Доминиращ 5 лунен ден от 09:45ч на 7 юни до 10:57ч на 8 юни

Символ на деня е Еднорогът. Това време е за синтезиране на противоположностите, по тази причина не се учудвайте, в случай че ви става ту добре, ту зле, ту радостно, ту тъжно. Вашата задача е вярно да съчетаете тези противоположности и да постигнете равновесие. Идеално време да се внесат промени в личната действителност.

Бъдете чисти в своите намерения. Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко през днешния ден, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете умерено всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за положително.

Не е уместно да се стартират съществени каузи. Няма да донесат упования триумф. Избягвайте събеседване за нова работа, защото може да приключи с неуспех. Не влизайте в разногласия с началниците си.

Направените в този ден заключения са верни. Делата, стартирани с благи планове е належащо да се доведат до край или да не се стартират. Добре е да се връщат старите задължения във всевъзможен аспект. Така може да се избегнат неприятности. Хубаво е да се тръгне на път, да бъдете навън (ако е възможно).

Относно храненето се доверете на инстинкта си. Уязвим е стомаха и храносмилателният тракт. Внимавайте с храната. Във всеки случай не е добре да гладувате, само че може да си изберете подобаваща диета. Счита се, че в този ден храната се усвоява без излишък и изцяло се преобразува в тъканите на организма. Може да останете на млечни артикули и извара. Нежелателно е да се използват семена, орехи, ядки, месо и риба.

Сексът в този лунен ден може да се счита за целителен. Препоръчително е да е сантиментален и гальовен. Сложните пози е добре да се заобикалят, защото в енергийната конструкция на човек стават всякакви промени и не би трябвало да им се пречи.

Подстригването дава подтик към креативна реализация. Подобрява душевното положение. Благодарение на нея може да се освободите от депресивното положение. Способства ускоряването на растежа, засилва гениите и качества, които преди този момент не са се проявявали.

Покупки – Може да купувате всичко, каквото ви се желае – от най-малкото до най-голямото, от битова техника, до детски играчки. Ако купите облекла или обувки, то ще ги носите дълго.

Сънищата – Образите на вашите съновидения носят значима информация. Указват вътрешните процеси на изменение. За да не сгрешите при тълкуването, старайте се да не бързате. Получената информация се отнася освен за 5-ти лунен ден, само че за целия лунен месец.

Днес е 19 безоблачен ден – Денят е обвързван с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде респект и да се помолим за душите им. Желателно е да посветите този ден на околните си и да прекарате деня в фамилен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете деликатни към техните потребности. Подходящо е за подсилване на връзките, за възобновяване на фамилни обичаи. Ден за примирение, смирение и изправяне на неточности. Постарайте са да простите обидите, изключително на близки хора. В този ден всяко осъществено неприятно дело визира целия жанр.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР