Луната e в знак Козирог. Спада емоционалният тонус. В постъпките

...
Луната e в знак Козирог. Спада емоционалният тонус. В постъпките
Коментари Харесай

Неблагоприятното време за бизнес. Не подписвайте договори и не сключвайте сделки!



Луната e в символ Козирог. Спада прочувственият тонус. В постъпките и решенията си, хората се управляват извънредно от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. В този интервал по-малко ни вълнуват проблемите на другите. Мнозина ще бъдат завладени от боязън, може да се ускори възприятието за самота. Не би трябвало да се поемат бъдещи отговорности.

Уязвими са кожата, ставите, гръбначният дирек и жлъчният мехур. Костите в този момент също са уязвими и се усилва заплахата от контузии. Да не се посещава стоматолог, както и да не се върви при чакръкчии.

2 9 -ти лунен ден стартира в 0 7 : 12 ч. Един от най-тежкитe дни на месеца. В този ден се засилват тъмните сили на астрално ниво. Да не се стартират нови каузи. Въобще, старайте се да се занимавате единствено с най-необходимото. Бъдете деликатни, не се поддавайте на илюзии, измами и страховете си. Необходимо е да се въздържате от отрицателни страсти, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. В този ден е добре да избягвате подправените връзки и контакти. Не правете огромни покупки. Влагайки пари, рискувате всичко да отиде напразно. Купените движимости ще се окажат безполезни и ненужни. В този ден не се занимавайте с нищо друго с изключение на с нормални и нужни битови и житейски цели. Избягвайте всеобщи мероприятия. Не би трябвало да се стартира нищо ново, а още по-добре да не се възнамерява нищо и да не се вземат значими решения. Избягвайте пътувания, тъй като има възможност от повреди и непредвидени рискове.

Препоръчва се ликвидиране на шлаките и физическото тяло също. Домът се почиства с огън (обикаляне със свещ), благовония. Нужна е непрекъсната отбрана - молитва, ликвидиране, Рейки, защитно пространство във форма на квадрат. Да се заобикаля мътна вода и тъмни места. Не носете в себе си произведения от рог и кости. Добре се отразява млечната храна, да се заобикаля месото. Болестите почнали през днешния ден са едни от най-страшните.

Отношения – Отношенията в този ден са напрегнати. Да се заобикалят изяснявания на връзки, влизане в разногласия и спорове. Най-добре е всички в фамилията да се заемат с потребни каузи. Стремете се към положителни действия. С подрастващото потомство бъдете деликатни и гледайте да не ги докарате до неспокойствие, защото в този момент са доста лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да зародят и с по-възрастни хора.

Секс - Добре е да се откажете от всевъзможен тип секс и даже да забравите, че съществува такова нещо. Интимните връзки водят постоянно до разногласия, обиди и болести по сексуален път.

Бизнес - Това е най-неблагоприятното време за бизнес. Сега не би трябвало да се подхваща нищо значимо. Да не се подписват договори, контракти, да не се подписват покупко-продажби, да не се наемат нови чиновници във компанията, договарянията също би трябвало да се изключат. Началниците да се въздържат от правене на забележки на личния състав. Да не се предизвикат спорове. В връзките с сътрудниците съблюдавайте непоколебим неутралитет.

Подстригване – не се предлага.

Добре е на всички места да е ярко. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка мрачно ъгълче.

Поблагодарете на отминаващият лунен месец за уроците и откритията, които ви е донесъл и се пригответе с чисто сърце да встъпите в новият лунен месец.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР