Луната е в знак Козирог до 00:08ч на 28 ноември Луната

...
Луната е в знак Козирог до 00:08ч на 28 ноември
Луната
Коментари Харесай

Ден на грехопадението

Луната е в символ Козирог до 00:08ч на 28 ноември

Луната прави прочувственият декор в този интервал един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, доминират конкретността, практичността, рационалността. Като предписание се понижава състраданието и съпричастността у хората.

В такива дни всичко е подчинено на възприятието на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. Най-идеалното време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план.

Чувствителни елементи на тялото: кости, гръбначен дирек, стави, изключително коленете – могат да се влошат болести като ревматизъм, ишиас, тялото става по-чувствително към насъбраните соли. Този интервал е подобаващ за лекуване на коремната област, диафрагмата, гръдния панер, лимфната система. Всички интервенции, свързани със зъбите и гръбначния дирек са противопоказани. На този ден е доста рисково да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния дирек.

Лунен календар: 4 лунен ден от 10:32ч на 26 ноември до 11:31ч на 27 ноември

Символ на 4-ти лунен ден е “Райското дърво ” или “Дървото на познанието ”. Спомнете си за Адам и Ева които вкусили от неразрешения плод от дървото на познанието и направили грехопадение. И този ден е подобен - ден на грехопадението. Възможни са всевъзможни изкушения да ви съблазнят, може да ви се наложи да избирате сред положителното и злото. Затова е най-добре да прекарате деня в усамотение, да практикувате изкуството на богатите “нищонеправене ” и да не вземате скорострелни решения. Особено настояща е поговорката през днешния ден: “По-добре 10 пъти премисли, тогава режи ”.

Това е лицемерен ден. На дейностите на човек, светът стартира да реагира точно в този лунен ден. Ако обръщате внимание на знаците на ориста, то ще можете да определите дали държите верен курс. Преобладава непотребна импулсивност.

Не е уместно да се стартират съществени каузи. Няма да донесат упования триумф. Избягвайте събеседване за нова работа, защото може да приключи с неуспех. Не влизайте в разногласия с началниците си.

Желателно е да останете пасивни и повече време да прекарате в усамотение. Количеството контакти следва да се лимитират през днешния ден. Ако въпреки всичко имате дейни контакти се въздържайте да вземате бързи решения. Не бива да се произнасят неприятни думи дори въображаемо, тъй като сегапритежават огромна мощ. Не би трябвало: да се потегля на странствуване, да се късат цветя, да се режат дървета.

Болестите зародили днес може да получат затруднение и да бъдат продължителни, в случай че не им се обърне незабавно съществено внимание и не стартират да се лекуват в точния момент. Обикновено протичат тежко. Особено уязвими са адамовата ябълка, гръкляна и шийните прешлени.

Необходимо е да бъдете деликатни в интимните взаимоотношения и да се употребяват по-леки форми на секс.

Подстрижката не е най-хубавото решение в този ден. Замислените цели и каузи могат да се провалят.

Слънчев календар – 11 безоблачен ден – Ден на измененията. Не планирайте нищо в този ден, систематичните дейности са нежелателни. Трябва да умеете да реагирате незабавно на изменящите се обстановки и да го вършиме инстинктивно, без да обмисляте. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен спектакъл, изведете ги на разходка. Всичко това оказва благотворно въздействие на протичането на деня.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР