Луната е в знак Дева до 13:27ч на 18 март Луната

...
Луната е в знак Дева до 13:27ч на 18 март
Луната
Коментари Харесай

Днес инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен

Луната е в символ Дева до 13:27ч на 18 март

Луната ни прави по-практични, рационални, само че и по-придирчиви и сериозни. Сега не би трябвало да се подценяват и най-дребните елементи, тъй като даже най-малкото камъче може да преобърне колата. Подходящо за рутинна и монотонна активност. Добро време за решение на всекидневни проблеми. Човек през този интервал е срамежлив и оттеглен в държанието си. Може да се появят търкания с близките. Зачестяват разногласията, заяждания, насочат се повече рецензии. Зад детайлностите нормално не се вижда цялата картина. Не би трябвало да се обясняват връзки.

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, заради което се предлага щадяща диета.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 17:41ч

Денят е със мощна сила като предния ден, само че сложен и комплициран. Специфичното е, че човек мъчно може да я употребява, по тази причина бързо се изразходва. Неблагоприятен ден, в който човек е подложен на разнообразни съблазни и изкушения, а мозъкът му е отслабен и не всеки път е в положение да противостои на негативните въздействия на околната среда. Не е инцидентно, че признакът на този ден е змия-изкусител. Инстинктите са мощни, самоконтролът е отслабен.

Всички неща стартирани през днешния ден са обречени да срещат трудности и да се „ смесват ” с негативна сила. Бъдете внимателни и внимавайте да не се лишите от скъпи движимости, пари или да се окажете излъгани по някакъв метод.

Отрицателното влияние на този ден може да засегне на първо място човешките взаимоотношения - вероятни са кавги и съществени спорове. Запазвайте успокоение във всяка обстановка, не се поддавайте на изблиците на страстите. Бъдете по-внимателни към близките.

Отложете изясняването на връзките и като цяло ограничете контактите с хората. Не казвайте нищо без специфична потребност и изключително избягвайте да влизате в дълги и празни диалози. Така ще се избегнат непотребни разногласия, които се предизвикат от самата конюнктура на този взривоопасен ден. Това ще ви помогне да си спестите голямо количество нервна сила.

Неприятни сърпрайзи може да обтегнат нервите ви. Не би трябвало да губите хладнокръвие. Съдбата може да изпрати тествания, с цел да ревизира вашите правила и възгледи. Поводи за наслада на практика мъчно се намират. Възможни са разочарования в любовта. Ако сте скарани с някого, в този момент не е най-хубавото време за помиряване. Не са изключени разправии с родственици.

Неблагоприятен ден за подкастряне. От процедурите при коафьор може да се увеличи кръвното налягане, да се появи главоболие, крах на силите. Особено неприятно е да се подравнява косата.

Всички позитивни и негативни качества у индивида се усилват доста. Затова бъдете доста деликатни, с цел да не вземат връх отрицателните страни на личността. Бъдете осъзнати и не позволявайте страстите да вземат връх над разсъдъка. Много е значимо да се резервира спокойствието, да не се влиза в спорове с близки хора, в случай че държите на връзките.  

Следва 16 лунен ден от 17:41ч на 17 март до 18:51ч на 18 март

Започва един ярък и съразмерен ден, в който също би трябвало да се заобикалят разногласия, рецензии, всякаква настъпателност и фамилиарност в държанието. Това в следствие може да се отрази на здравето, защото астралната сила е в крах. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва.

Слънчев календар – Има 6 междинни дни сред остарялата и новата слънчева година - 2 безоблачен ден – Денят приканва към сериозен размисъл и успокоение. Помислите би трябвало да са чисти и ориентирани към благи каузи. Бъдете милостиви и състрадателни. Помагайте на нуждаещите се. Проявявайте толерантност към непознатите дефекти.

Астро-аспекти

Меркурий секстил Уран - интелектуален напредък. Този аспект ще окаже въздействие върху мисленето, което може да бъде креативно и автентично.

Луна съпротива Юпитер (14:45ч-16:45ч) - наклонност към непотребен оптимизъм и финансова претрупаност. Не е удобно за финансови каузи и решение на правни въпроси. Пазете се от различия с висшестоящи и органите на властта. Повишава се импулсивността, сантименталността и емоционалността, ще липсва обективност.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР