Луната е в знак Близнаци до 09:50ч на 9 декември Добро

...
Луната е в знак Близнаци до 09:50ч на 9 декември
Добро
Коментари Харесай

Към земята идва мощен поток от космическа енергия

Луната е в символ Близнаци до 09:50ч на 9 декември

Добро време за другарство. Емоциите са по-повърхностни. Подходящо за посещаване при родственици или срещи с близки другари.

При Луна в Близнаци се усилва склонността към лекомислени и повърхностни действия и непредвидените решения. Необходимо е да има повече самоконтрол.

Рутинната работа в този момент е досадна и скучна.

Много е потребно да се вършат разходки и къси пътувания. Необходим е доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете.

От маникюр е добре да се откажете. Удачно време за осъществяване на лечебни процедури с черния дроб, интервенции в региона на бедрото.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 16:12ч

Символ на този ден е тръбата. Време за апел, приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове. Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец и доста сполучлив. В някои каузи ориста ще ви покровителства и ще ви защищава от неприятности. Имате последна опция да
направите нужните корекции. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. Сега е належащо доста да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е потребно.

Не всички могат да устоят на мощният поток на галактическата сила, по тази причина е допустимо мнозина да се почувстват зле, да изпаднат в меланхолия, отчаяние. За да не изпаднете в тези положения, целесъобразно е да се отдадете на физическа активност. Подходящи са аромотерапия, релаксация, медитация.

Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Болести почнали в този момент, минават бързо и без последици. Всички оперативни интервенции би трябвало да се заобикалят, с изключение на животоспасяващите.

Посветете време на фамилията си. Времето, прекарано с близки и другари ще ви е от изгода, ще помогне за стопляне на връзките. Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии, само че в случай че има подрастващо потомство в него, може да има затруднения.

Напълно задоволително е да им отстъпите в този миг.

Благоприятно за полови връзки при фамилните двойки.

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, това ще се
отрази на вашият нравствен комфорт.

Следва 15 лунен ден от 16:12ч на 7 декември до 16:50ч на 8 декември

Лунният календар дефинира този ден за демонски.

Смята се за сложен и комплициран. Влиянието на деня е толкоз мощно, че всичко позитивно и негативно в индивида се усилва неведнъж.

Слънчев календар – 22 безоблачен ден – Подходящо е освобождението от всичко излишно.

Необходимо е да се освобождавате от всевъзможни зависимости. Денят не подхожда за нови каузи. Може да пробвате да подновите тези каузи, които сте изоставили. Не би трябвало нищо да планирате и да действате по прелиминарен сюжет. Избягвайте неприятните мисли и пожелания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР