Луната е в знак Близнаци до 09:25ч на 11 март При

...
Луната е в знак Близнаци до 09:25ч на 11 март
При
Коментари Харесай

Днес могат да настъпят непредвидени събития

Луната е в символ Близнаци до 09:25ч на 11 март

При Луна в Близнаци в нас се ускорява желанието да поддържаме връзка, да сътворяваме нови контакти, да пътуваме, да изследваме нови места, да научаваме нова информация, да събираме последните вести и да споделяме усещания с другите. Внезапно могат да ви хрумнат разнообразни нови, забавни и необикновени хрумвания. Хората стават по-активни, по-отворени към нови усещания, по-любопитни и по-бъбриви. Емоциите са повърхностни. Дните на Близнаците са време за контакти, ексцентрични действия и непредвидени решения. Не се предлага рутинна работа.

Уязвими са дихателната и нервната система, плещите и ръцете - да не се претрупват.

Лунен календар: 8 лунен ден от 10:08ч на 9 март до 10:43ч на 10 март

Ден за промяна и възобновление – знак Феникса. Това е много сложен ден, когато не би трябвало да се претоварвате физически, душевен, прочувствено. Старайте се да не изразходвате силата си на вятъра. Подходящо е за вътрешна работа над себе си. Вслушайте се в гласа на своята вътрешен глас. Външно можете да останете пасивни.

Ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на измененията. Може да възродите старите планове.  Могат да зародят нерешени и забравени проблеми, да припомнят за себе си остарели каузи, по тази причина е значимо бързо да умеете да реагирате. Не би трябвало да им оставяте време за развиване. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

По-добре е да отложите финансови транзакции. На работното място общуването да се сведе до най-малко - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Това е превъзходен интервал за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

В този ден ще бъде елементарно да се отървете от бремето на предишното и всички негативи, насъбрани в душата. Желателно е да се пречистите както душевен, по този начин и физически, като простите на себе си и на другите. Сега във всеки човек „ изгаря ” по нещо остаряло и отживяло, с цел да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на ликвидиране и вътрешна промяна. Настроението може да бъде изменчиво. Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием креативната си страна, да изразим своята характерност.

Препоръчва се да поддържате връзка единствено с другари и близки хора. Много е значимо да се заобикалят кавги и спорове. Водата през днешния ден има огромна лечебна мощ. Но с огъня бъдете внимателни – внимавайте за пожари и повреди. Полезно е да се отиде на черква, да се поговори със духовник или нравствен преподавател. Гледайте  пламъка на запалена свещ и си представяйте по какъв начин всички обиди и несгоди изгарят в него.

Най-добре е да избегнете секса. Дори да чувствате предпочитание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Слънчев календар – 24 безоблачен ден - Най-стресиращия и под напрежение безоблачен ден, изискващ огромни старания. Това е ден на разгула на тъмните сили, по тази причина е належащо да се прояви повече зоркост и нерешителност във всяко деяние. Много сложен и сериозен ден, който служи за инспекция силата на личната религия, на съвестта и виталните правила. Необходимо е да се въздържате от всевъзможни прояви на яд, да влизате в борба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР