Луната е в нарастваща фаза и в знак Риби до

...
Луната е в нарастваща фаза и в знак Риби до
Коментари Харесай

Може да започнете нещо ново и всичко ще върви от само себе си

Луната е в възходяща фаза и в символ Риби до 03:18ч на 29 септември

Преобладаваща сензитивност и прочувственост у множеството хора, затова и ранимост. Лесно може да се повярва на лъжливи обещания. Има податливост да се гледа на света повече през розови очила. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Време за озарение и прояснение. Това, което преди е било обгърнато в мъгла, към този момент може да стане ясно, задоволително и явно. В този интервал човек се намира по отношение на Космоса. Вземайки значими решения, вслушайте се първо във вътрешният си глас и се доверете на интуицията. 

Краката в този момент са доста чувствителни, тъй че обърнете задоволително внимание на своите обувки - те би трябвало да бъдат оптимално комфортни. Каквото и да извършите положително за краката си през днешния ден, ще бъде двойно позитивно. Всичко, което натоварва краката, е по-вредно в дните на Риби от всеки път. 

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 19:00ч 

Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Символ на този лунен ден е тръбата. Време за апел, за приемане на познания при потребление на източници на информация, усърдни молебствия и работа със свещени текстове. 

Денят е доста сполучлив. Може да започнете нещо ново и като че ли всичко ще върви от единствено себе си. В някои каузи ориста ще ви покровителства и ще ви защищава от неприятности. Имате последна опция да извършите нужните корекции. Необходимо е да се прояви непримиримост и упоритост при постигане на задачите. Сега е належащо доста да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е потребно.

Не всички могат да устоят на мощният поток на галактическата сила, по тази причина е допустимо някои да се почувстват зле, да изпаднат в меланхолия, отчаяние. За да не изпаднете в тези положения, целесъобразно е да се отдадете на физическа активност. Подходящи са аромотерапия, релаксация, медитация. 

Добре е този ден да има ликвидиране на всичко, само че най-много на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се използват малко течности, тъй като не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, значи, че вървите по погрешен път.

Добре е да се заобикаля горчиво и сладко, а да се отдава желание на солената храна, орехи, бадеми. Болести почнали в този момент, минават бързо и без последици. Всички оперативни интервенции би трябвало да се заобикалят, с изключение на животоспасяващите.

Посветете се на фамилията си. Времето, прекарано с близки и другари ще ви е от изгода, ще помогне за стопляне на връзките. Подходящ ден за сантиментални връзки. Като цяло връзките в фамилията нормално са спокойни, без ексцесии, само че в случай че има подрастващо потомство в него, може да има затруднения. Напълно задоволително е да им отстъпите в този миг. Благоприятен ден за полови връзки при фамилните двойки и за забременяване. Може да се тестват нови техники. 

Подстрижката може да докара до изпитване на страхове и тъга, по тази причина по-добре се въздържайте. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, това ще се отрази на вашият нравствен комфорт.

Следва 15 лунен ден от 19:00ч на 28 септември до 19:23ч на 29 септември
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР