Луната е намаляваща фаза, в знак Везни до 05:36ч на

...
Луната е намаляваща фаза, в знак Везни до 05:36ч на
Коментари Харесай

Денят съдържа огромна преобразуваща и съзидателна сила, пробуждат се скрити сили

Луната е намаляваща фаза, в символ Везни до 05:36ч на 9 декември

Дни на естетика и здраве. Повишава се възприемчивостта към всичко прелестно, нараства чувствителността към всички прояви на неучтивост и какофония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на посетители, за културни мероприятия. Време за подсилване на общуването с околните, любовните връзки. Добър интервал за помирение, за възобновяване на смутени връзки. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно заобикалят разногласията и споровете, само че са склонни към колебливост, изпълват се с съмнения и подозрения.

Подходящо: за разчистване на порите и ремоделиране на кожата. Пилинг: машинален, ретинол, лазер, ултразвук. Епилация, депилация. Педикюр, маникюр.

Най-уязвими сега са бъбреците, ендокринната система, най-много подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса би трябвало да изключително деликатни.

Лунен календар: 24 лунен ден от 01:40ч на 7 декември до 02:43ч на 8 декември

Символи на деня: мечка, Шива. Това е ден за всички, които са отлагали нещата известно време. Днес най-сетне можете да станете и да свършите работа за една седмица за един ден. Този вид човек припомня на мечка, която след интервал на дълъг зимен сън се разсънва и може да мести планини.

Камъни на деня: наследник нефрит, цитрин, малахит, черен яспис, тюркоаз, обсидиан.

Основни характерности 24-ти лунен ден е ден на мъжката сила. През този интервал съвсем в никакъв случай не следваме зова на сърцето, а вместо това сме ръководени от разсъдъка. Ден за трансмутация на съзнанието и ментална алхимия. Може да усетите необикновен прилив на страсти, сили и сила. Много хора не съумяват да се оправят с тази мощна сила. В прочут смисъл това е ден, в който си поемаме глътка въздух след експанзията на предишните дни.

В този лунен ден е бил опустошен Иерусалим. Денят е обвързван с силата на Плутон. 24-ти лунен ден съдържа в себе си голяма преобразуваща и съзидателна мощ. В този ден в нас се пробуждат скрити сили. Не бива да се злоупотребява с тях и да се изразходват аварийните благоприятни условия на организма. Трябва да се употребяват единствено за съзидателни цели. Време на разрушение на остарялото и основаване на новото.

24-ти лунен ден е удобен ден за творчество, изключително за основаване на творби на изкуството и представянето им пред света. Ден за креативен и ексцентрични решения. Благоприятно е да се прекара в неголяма компания в диалози на духовни тематики или за взаимна медитация, слушане на музика или гледане на филм. Според лунният календар, странствуване почнало в 24- я ден непроменяемо ще донесе шанс и триумф.

Планове най-добре да не вършиме, а да живеете по свободен график доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички алегорични знаци. Ако имате опция, прекарайте повече време измежду природата. Днес тя изцелява и зарежда с сила.

Прекрасен интервал за цялото семейство. Като предписание в този ден стихват и най-сериозните несъгласия. Необходимо е да се употребява даденото време и да се оправят фамилните връзки. Между другото, в случай че през вчерашния ден сте съумели да се скарате с някого, през днешния ден е добър ден да се опитате да извършите крачка към помиряването или най-малко да поднесете справедливо опрощение. Днес освен може, само че и е нужно да се занимавате с обич. Добрият и нескончаем секс в този ден служи чудесно като профилактично средство против доста болести.

Днешната подстрижка или подравняване на косата носят единствено изгода. Придобива се спомагателна сила, която е нужна в идващите няколко дни.

Един от кристалите на деня е малахит. Абсорбира негативната сила, защищава от замърсяване (енергийно и физическо), защищава от произшествия, облекчава страховете, свързани с пътуването. Предлага отбрана по време на пътешестване със аероплан. Носете дребен кристал в ръчен багаж, дамска чанта или даже в джоба си, когато летите. Може да се носи върху или покрай сърдечната чакра, като колие или гривна.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР