Лулу от Франк Ведекинд ще се играе премиерно в Театър

...
Лулу от Франк Ведекинд ще се играе премиерно в Театър
Коментари Харесай

Съдбата на млада жена в развлекателната индустрия разказва Лулу в Театър София

" Лулу " от Франк Ведекинд ще се играе премиерно в Театър " София " на 10 май. Пиесата на един от най-големите немски драматурзи и поети разкрива сюжета за възхода и падението на основната героиня Лулу, изиграна от Елеонора Иванова, научи ДУМА от Деница Димитрова, пиар на Театър " София ". Младата актриса е най-новото попълнение на трупата на театъра. Снима в сериали, филми, музикални клипове, реклами; има няколко представления на професионалната сцена, само че това е първата й основна роля.

" Лулу " споделя за ориста на млада жена в развлекателнaта промишленост. Това е и история за метафизичната мощ на любовта, за нейната дарба да трансформира и гълтам човеци и общества. " Лулу " е симулакрум, който " не прикрива истината - той е истината, която крие това, че няма такава ", споделя режисьорът Крис Шарков.

Мартин Димитров, в ролята на Шьон, е продуцент и притежател на медия, който прави Лулу известна актриса. В ролята на съпрузите ще забележим Юлиян Рачков и Николай Върбанов. Дария Симеонова е графиня Марта декор Гешвиц. Замесени не престават да са драматургът Алва - в ролята е Александър Узунов, и каскадьорът Родриго - Михаил Милчев. Николай Димитров е полицейски разузнавач. Участват студентките Маргарита Лъчезарова и Ралица Попова.

Преводът на пиесата е на Владко Мурдаров, сценография - Никола Тороманов, костюми - Илияна Кънчева, музика - Емилиян Гацов-Елби, видео " Лулу " - Александър Станишев, clamer production studio. Следващите представления са на 19 и 31 май.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР