Луис ван Гаал посъветва Дейли Блинд да напусне Манчестър Юнайтед

...
Луис ван Гаал посъветва Дейли Блинд да напусне Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Ван Гаал посъветва Блинд да отиде в Барселона

Луис ван Гаал посъветва Дейли Блинд да напусне Манчестър Юнайтед още до края на месеца и да продължи своята кариера в Барселона.

Холандският национал загуби титулярното си място под управлението на Жозе Моуриньо и даже не е играл в британското състезание от 23-и септември насам.

Блинд към този момент е има правото да води договаряния с други тимове и може да подпише прелиминарен контракт с различен отбор.

Именно Ван Гаал притегли Блинд на „ Олд Трафорд “ от Аякс за сумата от 17,5 милиона евро през лятото на 2014 година.

От началото на сезона Блинд има единствено 4 мача във Висшата лига с екипа на Манчестър Юнайтед.
„ По-добре е Дейли Блинд да замине за Барселона, в сравнение с да стои в Юнайтед. Той даже не е на пейката в някои от мачовете им “, разяснява Ван Гаал.

„ Дейли може да играе на повече от една позиция и в Барселона в никакъв случай няма да го забележим на трибуните. Той е съвършен за тях по този начин или другояче. Неговото равнище и неговият жанр на игра пасват повече на Испания, отколко на Англия ", сподели някогашният управител на Манчестър Юнайтед.

Манчестър Юнайтед притегли Блинд през лятото на 2014 година за сумата от 17,5 милиона евро.

Договорът на Блинд с Манчестър Юнайтед изтичаше в края на сезона, само че бе осведомен, че клубът се възползва от клаузата записана в него и автоматизирано го възобновява с 12 месеца.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР