Луис Диас изживява една мечта и се стреми да завърши

...
Луис Диас изживява една мечта и се стреми да завърши
Коментари Харесай

Луис Диас: Във финала няма фаворит, мечтая да спечеля Шампионската лига

Луис Диас изживява една фантазия и се стреми да приключи изключителния си първи сезон в Ливърпул с успех в Шампионска лига.

Колумбийският нападател се оказа същинско попадение в селекцията на мърсисайдци, откогато дойде на " Анфийлд " от Порто през януари.

Привличането му даде на офанзивата на Юрген Клоп прохлада и спомагателна сила и това оказа помощ на отбора да резервира инерция в гонене на четирите трофея този сезон.

Ливърпул завоюва две купи на вътрешната сцена, само че купата се изплъзна, само че отборът може да приключи с требъл, в случай че завоюва съботния край на Шампионската лига против Реал Мадрид.

" Винаги съм мечтал да печеля Шампионската лига. Още повече да играя на край против тим като Реал Мадрид, за мен това е огромна фантазия. Искам да се възползвам от този миг ", сподели Диас представен от Българска телеграфна агенция.

25-годишният Диас няколко пъти напролет бе жокерът в офанзивата на Ливърпул, само че самият той смята, че приносът му към тима към момента е прекомерно непретенциозен.
 Майкъл Оуен: Ливърпул ще разбие Реал (Мадрид)
Майкъл Оуен: Ливърпул ще разбие Реал (Мадрид)

Англичанинът предвижда победа за англичаните с 3:0 или 3:1

" Не считам, че съм в най-хубава форма от всички нападатели на Ливърпул. Мисля, че всеки от нас е в доста добра форма, с цел да играе на високо равнище, освен аз. Знам, че в случай че ми се даде опция, ще изляза, с цел да се възползвам, както постоянно ", сподели Диас.

Реал победи Ливърпул на финала през 2018 година, само че този път " алените " са считани за любимци.

" Тук няма любимци. Ще се раздадем на 100 %. Знаем какво би трябвало да създадем. Знаем Реал Мадрид какъв страховит тим са и опита, който имат, само че ние също имаме страховит тим и ще опитаме да им противодействаме ", сподели още Луис Диас.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР