Лудогорец загуби от домакина Астана с 1:2 в първа среща

...
Лудогорец загуби от домакина Астана с 1:2 в първа среща
Коментари Харесай

Лудогорец падна и в Астана

Лудогорец загуби от домакина Астана с 1:2 в първа среща от III кръг на Лига Европа. Разградчани бяха тотално надиграни на изкуствения терен в столицата на Казахстан. За реванша след седмица в Разград те ще би трябвало да бият с два гола разлика. Победителят от този дуел чака Аякс в плейофите.
Отборът, който отпадне, ще продължи в плейофите на Лигата на конференциите, където ще играе с по-добрия от Валмиера (Лат) или Партизани (Алб).
Това е четвърта загуба в новия сезон и трета в Европа за " орлите ". Тимът на Ивайло Петев би само Балкани с 4:0 в реванша от първия кръг на Шампионската лига. На старта лазградчани паднаха от черногорците, след което извъртяха 1:1 и изгубиха с 1:2 от Олимпия в Любляна.
" Резултатът можеше и да е още по-голям, а не 2:1, в случай че бъдем почтени. Показали сме, че можем да играем футбол. Учудващо за мен, извънредно доста брак. Позволихме на Астана да ни контраатакува над 15 пъти. Надявам се да създадем всичко допустимо да продължим ", сподели Петев. Преди реванша с Астана първенците посрещат в неделя ЦСКА в дербито на V кръг.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР