Лудогорец успя да постигне рутинна и майсторска победа с 2:0

...
Лудогорец успя да постигне рутинна и майсторска победа с 2:0
Коментари Харесай

Рутиниран Лудогорец взе своето срещу Черно море, поведе в класирането

Лудогорец съумя да реализира рутинна и майсторска победа с 2:0 като хазаин на Черно море в мач от 7-ия кръг в efbet Лига. Елвис Ману се разписа още в 16-та минута. Кирил Десподов даде удобен задатък на отбора си в 70-та минута. Разградчани излязоха с много от аварийните си състезатели, само че в нито един миг не изглеждаше все едно ще имат проблеми с прибирането на цялостния комплект точки.

Домакините започнаха по доста мощен метод и след единствено три минути стигнаха до късмет. След чудесно разиграване от десния фланг Сисиньо беше изведен на стрелкова позиция, само че неговият удар беше избит в ъглов удар от стража Георги Георгиев. В идващите минути "моряците " съумяха в известна степен да отхвърлен натиска, само че неизбежното се случи в 16-та минута. След следващата многоходова офанзива на разградчани Шакил Пинас съумя да насочи доста остро центриране за Елвис Ману, а стрелецът съумя по грациозен метод да препарира напъните на Георги Георгиев за 1:0.

Домакините пославиха леко педала от газта, а в 30-та минута Пабло Гарсия нанесе прецизен удар за "моряците " - прекомерно слаб, с цел да затрудни Кристиян Кахлина. В 39-та минута Елвис Ману си намерения, че е вкара втори гол, само че страничният арбитър отсъди вярно засада против Доминик Янков. Шест минути след началото на втотото полувреме пристигна и огромна опция за "орлите " да удвоят задатъка си. След офанзива по десния фланг топката беше центрирана към Елвис Ману. Таранът смъкна за Алекс Сантана, само че бразилецът не уцели добре топката и пропусна хубава опция. В 70-та минута интригата в мача беше дефинитивно убита. Бернард Текпетей беше съборен от Живко Атанасов в наказателното поле, а след потвърждението на наказателния удар от ВАР Кирил Десподов застана зад топката и заби топката зад тила на Георги Георгиев. Четири минути преди края на мача Родриго Енрике опита мощен шут отдалеко, само че още веднъж не откри задачата. Нови попадение до края не паднаха и по този начин Лудогорец се поздрави с следващите си три точки за сезона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР