Лудогорец U18 е носител на Купата на БФС за сезон

...
Лудогорец U18 е носител на Купата на БФС за сезон
Коментари Харесай

Лудогорец отново ще играе в младежката Шампионска лига!

Лудогорец U18 е притежател на Купата на БФС за сезон 2019-2020 при юношите старша възраст, родени през 2002 година. Във финалния мач, който се игра пред празни трибуни на стадион " Ивайло " във Велико Търново, разградчани победиха Септември с 3:1. Малките " орли " изиграха извънредно мощен мач и не сложиха под подозрение успеха си в старопрестолния град.

По този метод играчите на Лудогорец освен подвигнаха Купата, само че и заслужиха право да вземат участие в Младежката шампионска лига U19 за втора поредна година. Срещата стартира чудесно за разградчани. Играчите на Стефан Славов поведоха още във втората минута, когато след ъглов удар Алекс Луканов откри резултата.

В 18-ата минута разградчани имаха доста добра опция да удвоят. Хидает Хюсеин бе оставен самичък в наказателното поле, само че не съумя да преодолее стража на Септември. Две минути по-късно удар на Симеон Александров от столичния отбор излезе в навън. В 52-ата минута Георги Николов от състава на Лудогорец удари греда. Той стреля с глава след центриране отляво, само че нямаше шанс да се разпише. Две минути по-късно отличен късмет имаше и Петър Георгиев, само че и той не съумя да удвои задатъка на разграчани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР