Лудогорец тепърва започва да е активен на трансферния пазар. В

...
Лудогорец тепърва започва да е активен на трансферния пазар. В
Коментари Харесай

Моци: Лудогорец не може да плаща по 4-5 млн. евро за футболисти

Лудогорец занапред стартира да е деен на трансферния пазар. В събота орлите изгубиха с 1:2 от немския втородивизионен Хановер в контрола, а дебют направи португалският централен бранител.

Разградчани занапред приготвят още няколко покупко-продажби – на централен бранител, бек и нападателен халф. Защото е видно, че отборът има потребност от укрепване, това пролича и в първия спаринг в Турция.

Техническият шеф на Лудогорец Козмин Моци разкри пред медиите в родината си за какво не е привлякъл румънски играчи. Разградчани са държали под око няколко млади състезатели от северната ни съседка, само че до договорка няма да се стигне.

„ Румънските играчи са качествени, само че наред с това са и доста скъпи. Според мен някои от тях са надценени. Познавам множеството доста добре – приказвам за млади и положителни футболисти. Но за Лудогорец е доста мъчно да заплати 4-5 милиона евро за трансфер. Толкова ни желаеха за 22-23 годишни футболисти “, призна Моци пред румънски малките екрани, които отразяват лагерите на тамошните тимове в Турция. Лудогорец сега има лагер в Белек.

„ Има румънски играчи, които одобрявам, само че ми е доста мъчно да привлека. И освен босът на ФКСБ Джиджи Бекали желае такива пари за играчите си. Става въпрос и за футболисти от Крайова, ЧФР Клуж и Фарул Констанца. Определено част от тях не костват такива пари. И Лудогорец няма по какъв начин да извади сходни суми “, уточни Моци пред gsp.ro.

Техническият шеф на разградчани разяснява и обстановката с Дорин Ротариу. Сънародникът му е благосъстоятелност на Лудогорец. От началото на 2022 година обаче е чартърен в гръцкия Атромитос. В първия полусезон той взе участие в 12 турнирни мача, в които не се разписа. През тази акция обаче крилото усъвършенства доста представянето си и към този момент има 3 гола в 16 срещи от шампионата.

„ Ще решаваме през лятото какво ще вършим с Дорин. Тогава той ще има контракт за още една година с нас “, сподели Моци.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР