Лудогорец спечели с 2:1 гостуването си на в първи полуфинал

...
Лудогорец спечели с 2:1 гостуването си на в първи полуфинал
Коментари Харесай

Лудогорец обърна Черно море за Купата – ВИДЕО

Лудогорец завоюва с 2:1 гостуването си на в първи полуфинал за купата на България. Реваншът е на 11 май в Разград.

И трите гола паднаха през първото полувреме. Варненци поведоха рано посредством Алекс Фернандес, само че орлите обърнаха посредством Густаво Нонато и Игор Пластун. Черно море приключи мача с 10 души – Стефан Велев беше изпъден в 83-ата минута.

Треньорът на Лудогорец в отбора поради мача с ЦСКА-София в неделя. Реално от титулярите играха само бековете Аслак декор Витри и Пипа Авила, халфът Якуб Пьотровски и крилото Кирил Десподов. Почивка получиха Серджио Падт, Оливие Вердон, Педро Нареси, Бърнард Текпетей, Спас Делев и Игор Тиаго.

Черно море поведе в 14-ата минута. Едгар Пачеко елегантно върна с пета за Александър Василев, той стреля, вратарят Симон Слуга не се намеси добре и топката се озова в Алекс Фернандес, който нямаше по какъв начин да сбърка – 1:0.

Отговорът не закъсня и в 18-ата минута първенците изравниха. Пьотровски изведе Кирил Десподов, той финтира Виктор Попов и би, Иван Дюлгеров избави, само че при добавката Густаво Нонато не сбърка – 1:1. Лудогорец направи 1:2 в 34-ата минута. Десподов центрира от статично състояние и Пластун преодоля Дюлгеров.

В 57-ата минута Десподов стреля, само че Дюлгеров избави. След това Матиас Тисера изиска дузпа за игра с ръка на Василев, само че такава не беше отсъдена.

В 76-ата минута резервата за Черно море Мишаел стреля акробатично, само че над вратата. В идната офанзива съдиите във ВАР прегледаха искания на домакините за дузпа. Такава обаче не беше дадена поради засада.

В 83-ата минута домакините останаха с човек по-малко поради пряк червен картон на Стефан Велев. Той влезе жестоко в глезена на Кайо Видал. Първоначално Волен Чинков даде жълт картон, само че прегледа обстановката на ВАР монитора и промени решението си.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР