Лудогорец ще прибере 300 000 евро за преодоляването на третия

...
Лудогорец ще прибере 300 000 евро за преодоляването на третия
Коментари Харесай

Лудогорец прибира служебно 300 000 евро

Лудогорец ще прибере 300 000 евро за превъзмогването на третия квалификационен кръг на Лига Европа, макар че няма да играе в него и се класира посредством чоп непосредствено за плейофите на шампионата.

Амбициите на първенците обаче са по-големи и задачата е минималната сума от 2,92 милиона евро, колкото се получават при класиране в групите на Лига Европа, написа „ Меридиан Мач “.

Дори при отпадане в плейофите, в касата на „ орлите “ ще постъпят 1,16 милиона евро от присъединяване в евротурнирите. Това значи, че лятната селекция към този момент е избита.

Най-скъпият от новите попълнения е бразилският халф Алекс Сантана. Той беше притеглен от Ботафого за 780 000 евро, а като част от договорката за бразилския клуб отпътува бранителят Рафаел Форстър.

За Бърнард Текпетей Лудогорец заплати отплата от 200 000 евро на Фортуна (Дюселдорф). Ганаецът имаше контракт за наем за още една година с немския отбор. Според немски медии Лудогорец е платил най-малко още 200 000 евро на Шалке 04 за преотстъпването на Текпетей.

Другите двама новопривлечени на „ Хювефарма Арена “ - Ихинио Марин и Елвис Ману, пристигнаха като свободни сътрудници и за тях трансферни суми не са плащани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР