Лудогорец ще е гост в първия мач срещу Астана. Срещата

...
Лудогорец ще е гост в първия мач срещу Астана. Срещата
Коментари Харесай

Лудогорец гостува на Астана във вторник, БФС с промяна за мача им с Ботев Враца

Лудогорец ще е посетител в първия мач против Астана. Срещата от третия квалификационен кръг на шампионата Лига Европа е във вторник, 8 август, от 17:00 часа българско време. Това наложи и смяна в програмата на българския първенец за родното състезание. Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз измести мачът им против Ботев Враца за по-рано.

„ Срещата от IV-ти кръг на Първа професионална футболна лига сред тимовете на ПФК Ботев Враца Вр и ПФК Лудогорец 1945 Рз, ще се играе по стратегия на 05.08/събота/2023 г от 19.00 часа, вместо от 21.15 ч. “,

показват от БФС.

Лудогорец ще научи в понеделник възможния си съперник в плейофа на втория по мощ европейски клубен шампионат, в случай че в профил Астана. „ Орлите “ са сложени в трета урна, като може да се изправи против някой от тимовете в първа – Аякс (Нидерландия), ЛАСК (Австрия), Унион (Белгия), Зоря Луганск (Украйна), Абърдийн (Шотландия) и Чукарички (Сърбия).

Другата опция е за среща с отбор, който е подложен във втора урна и загуби мача си в Шампионската лига. Това е един от изгубилите от двойките: Динамо Загреб (Хърватия) – АЕК Атина (Гърция), Копенхаген (Дания) – Спарта Прага (Чехия), Галатасарай (Турция) – Олимпия Любляна (Словения), Слован Братислава (Словакия) – Макаби Хайфа (Израел), Мьолде (Норвегия) – Клаксвик (Фарьорски о-ви), Раков Честохова (Полша) – Арис Лимасол (Кипър). Ако българският първенец бъде отхвърлен от Астана ще отпадне от Лига Европа, само че ще играе плейоф за влизане в групите на Лигата на конференциите.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР