Лудогорец Разград триумфира за трети път в своята история в

...
Лудогорец Разград триумфира за трети път в своята история в
Коментари Харесай

„Лудогорец” спечели Купата на България

„ Лудогорец Разград ” победи за трети път в своята история в шампионата Sesame Купа на България. Това се случи, откакто „ орлите “ завоюваха финалния мач през сезон 2022/23 от конкуренцията, надделявайки над отбора на ЦСКА 1948 в двубой, който се състоя на Националния стадион „ Васил Левски “, съобщи Gong.bg .

Символичните посетители потеглиха извънредно нападателно в срещата и означиха ранен гол посредством Кайо Видал в осмата минута, а още веднъж той в 43-ата удвои актива на своя отбор. „ Червените “ не съумяха да противодействат качествено на мощния начален напън на противника и бързо се пропукаха, само че след 25-ата минута откриха метод да се съвземат игрово.

След старта на втората част „ алените “ заиграха доста нападателно, което им донесе позитив в 59-ата минута и те понижиха своя пасив посредством Ивайло Чочев. Десетина по-късно столичани вкара и втори гол на „ Васил Левски “, като Елитон се разписа, само че попадението беше анулирано заради засада на бразилеца. Преди това пък попадение и на Спас Делев за Лудогорец беше анулирано заради засада в хода на нападението на Лудогорец.

В 83-ата влезлият като запаса за символичния посетител – Матиас Тисера, разпечата вратата на Даниел Наумов и на процедура подсигурява третия трофей от Купата на България за отбора от североизтока. В идващите дни двата тима още веднъж ще играят един против различен, този път в мач от идния кръг в efbet Лига на стадиона в Бистрица.

Успехът пък слага " зелените " на пътя на трети дубъл, само че за задачата те ще би трябвало да завоюват всичките си мачове в първото равнище на родния футбол до края на сезона, в случай че това стори и ЦСКА. Двата тима са разграничени от едвам една точка посред им. Победата за Лудогорец пък прави по този начин, че четвъртия тим, който ще финишира в efbet Лига ще играе баражен мач със седмия от родния шампионат за шампионата от Лига на конференциите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР