Лудогорец призова своите фенове за подкрепа преди последните три мача

...
Лудогорец призова своите фенове за подкрепа преди последните три мача
Коментари Харесай

Лудогорец зове феновете си за мощна подкрепа

Лудогорец прикани своите почитатели за поддръжка преди последните три мача на клуба, които са против Локомотив Пловдив за Купата на България, ЦСКА за шампионата и решителната среща от груповата фаза на Лига на конференциите с Нордселанд (Дания).

" Уважаеми лудогорци, остават три изключителни мача до края на годината, които обичаният ни отбор би трябвало да завоюва и да затвърди водачеството си в шампионата, шампионата за Купата на България и борбата в група Н на Лигата на конференциите.

Утре следва един дуел против обичайно сложен противник - Локомотив (Пд). Призоваваме ви да подкрепите любимците си, макар неподходящите метеорологични условия и делничния ден. Нека се съберем на " Хювефарма Арена " и дружно създадем следващата крачка към отбраната на националния трофей, която минава през наложителна победа над Локомотив.

Следва извънредно значимото ни посещение против главния конкурент за купата - ЦСКА (София). Този мач ще бъде исторически, защото ще е финален на именития стадион " Българска войска ". Момчетата на Георги Дерменджиев ще имат потребност да усетят вашата поддръжка от бранша за посетители.

" Черешката на тортата " е идващия четвъртък, когато в Разград идва Нордселанд. Лудогорец има остарели сметки за споразумяване с коравия датски отбор, победа против който отваря вратите за " орлите " към елиминационната фаза на Лигата на конференциите напролет на идната година.

Заедно сме по-силни! Да подкрепим Лудогорец! ", написаха от Лудогорец.
 Ще желае ли Лудогорец отсрочване на мача против ЦСКА?
Ще желае ли Лудогорец отсрочване на мача против ЦСКА?

Ето детайлности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР